Κατέβασαν ρολά μπάσκετ και βόλεϊ

Χωρίς αγώνες μπάσκετ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου λόγω κορονοϊού.
Andriy Onufriyenko via Getty Images

Μετά τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος ανακοίνωσε την αναβολή δύο αγωνιστικών της Basket League και η ΕΟΚ, αποφάσισε να σταματήσει τους αγώνες των πρωταθλημάτων της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Η ομοσπονδία, μετά από τηλεδιάσκεψη πήρε την απόφαση να διακόψει τα πρωταθλήματά της μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, αλλά με τη συνέχιση κανονικά των προπονήσεων. Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλονται οι αγώνες της Α2, της Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής, όπως και της Α1 και Α2 γυναικών.

Το θέμα είναι ότι οι κατά τόπους ενώσεις που βρίσκονται στην αιγίδα της ομοσπονδίας, παρ’ ότι έχουν δικαίωμα να πάρουν αποφάσεις μόνες τους, τελικά δεν τέθηκε θέμα διαφωνίας και έτσι δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα. Δηλαδή ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΘ, ΕΣΚΑΘ, ΕΚΑΣΚ κλπ.

Όλες οι αναβολές είναι μέχρι τις 15 Ιανουαρίου. Στη συνέχεια θα ληφθούν πάλι αποφάσεις.

Aναβολές και στο βόλεϊ

Η εξάπλωση του κορονοϊού, οδήγησε την ομοσπονδία του βόλεϊ, στην αναβολή της αγωνιστική δραστηριότητας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΕΣΑΠ, αναβλήθηκαν τα παιχνίδια του Λιγκ Καπ και η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

«H E.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας καθώς επίσης και των κρουσμάτων των ομάδων της Volley League, το Διοικητικό

Συμβούλιο, αποφάσισε ομόφωνα:

Την αναβολή των αγώνων του League Cup (5/1/2022) καθώς επίσης και της 9ης αγωνιστικής (8-9/1/2022) του πρωταθλήματος της Volley League.

Η απόφαση λήφθηκε προκειμένου να διασφαλιστεί στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού Covid-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ιό καθώς επίσης και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή των αγώνων».

Δημοφιλή