Κέιτ Μος: «O Τζόνι Ντεπ μου χάρισε ένα διαμαντένιο κολιέ μέσα από τα οπίσθιά του, σκέτος γόης!»

Κι όμως, η φλόγα του έρωτά τους συνέχισε να καίει.
|

Η Κέιτ Μος αποκαλύπτει πως τα πρώτα διαμάντια που της προσέφερε ο σύντροφος της, Τζόνι Ντεπ, της τα παρουσίασε με τον πλέον παράδοξο τρόπο.

Το μοντέλο, που διατηρούσε σχέση με τον ηθοποιό του Χόλιγουντ από το 1994 μέχρι και 1998, θυμήθηκε το πολυτελές δώρο, σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, με κεντρικό θέμα συζήτησης τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Μος.

Η Κέητ Μος και ο Τζόνι Ντεπ το 1998.
Η Κέητ Μος και ο Τζόνι Ντεπ το 1998.
PA Images via Getty Images

Συζητώντας για τα κοσμήματα που ολοκλήρωσαν τα εντυπωσιακά σύνολα, ανέφερε: «Αυτό το διαμαντένιο κολιέ που μου έδωσε ο Τζόνι, συγκαταλέγεται στα πρώτα διαμάντια που είχα ποτέ».

Στη συνέχεια, δεν δίστασε να αποκαλύψει τη στιγμή που της το έδωσε ο Ντεπ.

«Πηγαίναμε για δείπνο και μου είπε: «Έχω κάτι στον πισινό μου-, μπορείς να ρίξεις μια ματιά;». Τον ρώτησα: «Τι;» και στη συνέχεια έβαλα το χέρι μου μέσα από το παντελόνι του και έβγαλα ένα κολιέ με διαμάντια. Αυτό το διαμαντένιο κολιέ».

Για την ιστορία, αξίζει να αναφερθεί, ότι τον Μάιο, η Κέιτ διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι ο Τζόνι Ντεπ την έσπρωξε κάτω από μια σκάλα, ενόσω διατηρούσαν δεσμό, στα πλαίσια της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα