«Κυνηγός εξωγήινων» ισχυρίζεται ότι εντόπισε κατάλοιπα αρχαίου κινητήρα στον Αρη

«Οι εξωγήινοι υπήρχαν κάποτε στον Αρη και χρησιμοποιούσαν απίστευτα προηγμένη τεχνολογία μεταφοράς στον πλανήτη».
«Κυνηγός εξωγήινων» ισχυρίζεται ότι εντόπισε κατάλοιπα αρχαίου κινητήρα στον Αρη
«Κυνηγός εξωγήινων» ισχυρίζεται ότι εντόπισε κατάλοιπα αρχαίου κινητήρα στον Αρη
ΕΤ Data Base Youtube

Ο θαυμαστής, ”κυνηγός εξωγήινων” -όπως αποκαλείται- και συνομωσιολόγος Σκοτ Γουόρινγκ, πιστεύει ότι έχει εντοπίσει κατάλοιπα ενός αρχαίου κινητήρα αεριώθησης που βρίσκεται στην επιφάνεια του πλανήτη Αρη. Ο άνδρας υποστηρίζει ότι οι Αρειανοί υπήρχαν, είχαν τεχνολογία και μάλιστα πολύ ανώτερη από αυτή των ανθρώπων.

Ο Γουόρινγκ από την Βάση Δεδομένων ET, εντόπισε τον «κινητήρα» καθώς ερευνούσε φωτογραφίες του Κόκκινου Πλανήτη που κατέγραψε το ρομποτικό όχημα (ρόβερ) της NASA καθώς περιτριγυρίζει τον σκονισμένο κρατήρα Gale του Αρη για σχεδόν οκτώ χρόνια.

Η εικόνα τραβήχτηκε στις 30 Αυγούστου 2014, την 735η ημέρα του ρόβερ στον Αρη. Σε ανάρτηση που δημοσιεύτηκε σε μπλογκ αυτή την εβδομάδα, ο Γουόρινγκ επισημαίνει ένα περίεργο μοτίβο στο υλικό που υπάρχει στην επιφάνεια και ισχυρίζεται ότι μοιάζει με τις σύγχρονες μηχανές τζετ.

Ο ουφολόγος λέει ότι η φωτογραφία αποδεικνύει πως οι εξωγήινοι υπήρχαν κάποτε στον Αρη και χρησιμοποιούσαν απίστευτα προηγμένη τεχνολογία μεταφοράς στον πλανήτη. «Το αντικείμενο είναι παλιό, βαθουλωμένο και έχει μια στρώση σκόνης πάνω του, όμως εξακολουθεί να ξεχωρίζει από τα άλλα αντικείμενα της περιοχής», δήλωσε ο Γουόρινγκ. «Αυτή η απόδειξη είναι τεκμήριο ότι οι εξωγήινοι στον Αρη είχαν κινητήρες πολύ πιο προηγμένους από τους δικούς μας. Κινητήρες που δεν μπορούν να χρησιμοποιούν καλώδια ή σωλήνες αλλά μικρο-τεχνολογία ενσωματωμένη απευθείας στην δομή του αντικειμένου».

Εκτος από τον υποτιθέμενο κινητήρα, ο λάτρης των εξωγήινων επισήμανε και έναν μεγάλο πυλώνα που πιστεύει ότι αποτελούσε μέρος μιας αρχαίας κατασκευής. Τέλος ισχυρίζεται ότι στις φωτογραφίες διακρίνονται και τα απολιθωμένα υπολείμματα προϊστορικών εξωγήινων. Η NASA δεν έχει σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Γουόρινγκ, ούτε έχει υπονοήσει ποτέ ότι μια φυλή εξωγήινων επισκέφτηκε κάποια στιγμή τον «γείτονα» της Γης.

Πηγή: RT

Δημοφιλή