Κυψέλη: Αναπάντεχη τροπή στη δολοφονία 22χρονης εγκύου - Συνελήφθησαν μητέρα και αδερφή

Είχε βρεθεί τυλιγμένη με μία κουβέρτα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων - Χειροπέδες και στην σπιτονοικοκυρά.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Στη σύλληψη τριών γυναικών προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, δυνάμει ισάριθμων ενταλμάτων σύλληψης από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα, καθώς από την έρευνά τους προέκυψε πως ευθύνονται για τον θάνατο μίας 22χρονης κοπέλας, η οποία είχε βρεθεί στις αρχές Οκτωβρίου 2021 νεκρή, τυλιγμένη με μία κουβέρτα, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στην Κυψέλη.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ανέλαβε την υπόθεση μόλις το φθινόπωρο του 2022, ύστερα από ενέργειες τού πατέρα του θύματος. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της έρευνάς τους, η γυναίκα που φιλοξενούσε σε διαμέρισμα την 22χρονη, την υποχρέωνε να εκδίδεται, την κακοποιούσε και τη χτυπούσε βάναυσα. Έχουν μαρτυρίες, μάλιστα, σύμφωνα με τις οποίες όταν ήταν έγκυος η 22χρονη, η «σπιτονοικοκυρά» τη χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές στην κοιλιά.

Η 22χρονη είχε αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς άνδρες, αλλά το πέμπτο -εκείνο που κυοφορούσε δύο μήνες πριν βρεθεί νεκρή- δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Ο θάνατός της φαίνεται πως προήλθε από την κακοποίηση και τα χτυπήματα.Οι τρεις συλληφθείσες κατηγορούνται κατά περίπτωση για εμπορία ανθρώπων, ανθρωποκτονία με δόλο και ανθρωποκτονία εκ παραλείψεως.

Δημοφιλή