Κιβωτός του Κόσμου: 300.000 ευρώ εντόπισε η αστυνομία σε σπίτι στον Κολωνό

Μετά από έρευνες σε χώρους, όπου διέμεναν ο Πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του.
Eurokinissi

Το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων ευρώ και μεγάλο όγκο εγγράφων εντόπισαν σε μία από τις έρευνές τους τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο τής διερεύνησης τής υπόθεσης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο χώρους, σε Κολωνό και Ραφήνα, όπου διέμεναν ο Πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του. Στο σπίτι του Κολωνού -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης- ήταν που εντόπισαν χρηματοκιβώτιο και μέσα το μεγάλο χρηματικό ποσό και τα έγγραφα.

Σήμερα οι αστυνομικές αρχές υπέβαλαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα όλα τα αποτελέσματα των ερευνών τους όχι μόνο από τα σπίτια αλλά και από τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου στην επικράτεια.

Τις επόμενες 48 ώρες αναμένουν τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας και αντίγραφα τής κίνησης των τριών προσωπικών λογαριασμών. που έχουν ο ιερέας και η σύζυγός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνο που τους ενδιαφέρει περισσότερο δεν είναι το υπόλοιπο σε αυτούς τους λογαριασμούς, αλλά οι κινήσεις, καθώς ήδη έχουν κάποιες ενδείξεις για μεταφορά μεγάλων ποσών.

Όπως ανέφερε υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ο Πατηρ Αντώνιος δικαιολογημένα να είχε προσωπικό λογαριασμό και να είχε κινήσεις αυτός ο λογαριασμός, όμως στην περίπτωση τής Πρεσβυτέρας δεν βρίσκουν δικαιολογία.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα