Νέα Φιλαδέλφεια: Αναρριχητής διαρρήκτης προσπάθησε να τραυματίσει αστυνομικούς

Τον εντόπισαν ενώ έκανε αναρρίχηση για να φθάσει σε διαμέρισμα 3ου ορόφου. Μόλις τους είδε άρχισε να πηδά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από ταράτσα σε ταράτσα.
Thief
Thief
cako74 via Getty Images

Με ένα μεταλλικό λεπίδι επιχείρησε ένας 35χρονος διαρρήκτης να τραυματίσει τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας, στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι ένστολοι τα ξημερώματα της Κυριακής περιπολούσαν στην περιοχή και αναζητούσαν τον κακοποιό, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποπειραθεί να διαρρήξει διαμέρισμα στην οδό Πόντου. Τον εντόπισαν, την ώρα που έκανε αναρρίχηση για να φθάσει σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Εμμανουηλίδου.

Μόλις τους είδε ξεκίνησε να πηδά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και από ταράτσα σε ταράτσα, για να τους αποφύγει, αλλά σε αυτήν την προσπάθειά του έπεσε στο οδόστρωμα. Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν από πάνω του, για να του περάσουν χειροπέδες, έβγαλε από την τσέπη του το μεταλλικό λεπίδι και προσπάθησε να καταφέρει χτυπήματα στους διώκτες του, για να εξαφανιστεί.

Στην κατοχή του οι αστυνομικοί βρήκαν ασημένιες λάμες που χρησιμοποιούσε ως διαρρηκτικά εργαλεία, πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των -244- ευρώ, κοσμήματα, φακός και κινητό τηλέφωνο.

Τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας σχημάτισαν σε βάρος του 35χρονου, υπηκόου Γεωργίας, δικογραφία για απόπειρα κλοπής από οικία, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα