Κιβωτός του Κόσμου: Τί βρήκαν στις έρευνες τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας

Εντόπισαν χρηματοκιβώτιο - Τι συνέβη με την θυρίδα.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Χρηματικό ποσό, του οποίου το ύψος αποφεύγουν να προσδιορίσουν πηγές από την ΕΛ.ΑΣ και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντόπισαν σε μία από τις έρευνές τους τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε δύο χώρους, σε Κολωνό και Ραφήνα, όπου διέμεναν ο Πατήρ Αντώνιος και η σύζυγός του.

Στο σπίτι του Κολωνού -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης- ήταν που εντόπισαν χρηματοκιβώτιο και μέσα τα χαρτονομίσματα.

Άδειασε τη θυρίδα;

Τα στελέχη της Οικονομικής Αστυνομίας ενημερώθηκαν από τράπεζα ότι η Πρεσβυτέρα επισκέφθηκε στις 22 Νοεμβρίου τη θυρίδα, που διατηρούσε στο υποκατάστημα.

Έχουν πληροφορηθεί, μάλιστα, ότι πλέον αυτή η θυρίδα είναι άδεια, κάτι που για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ σημαίνει ότι η Πρεσβυτέρα την άδειασε, χωρίς όμως κάποιος να μπορεί να γνωρίζει το πραγματικό περιεχόμενό της.

Υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εικάζουν ότι στη θυρίδα το ζεύγος διατηρούσε σημαντικό χρηματικό ποσό και ίσως και αντικείμενα αξίας, που μέχρι τώρα δεν έχουν εντοπιστεί.

Δημοφιλή