ΔΙΕΘΝΕΣ
04/08/2019 08:17 EEST

Κλόουν μετέτρεψε κρουαζιερόπλοιο γνωστής εταιρείας σε πεδίο μάχης

Πολλοί από τους επιβάτες αναγκάστηκαν να φυγαδευτούν ενώ άλλοι εγκατέλειψαν πανικοβλημένοι.

Horacio Villalobos via Getty Images

Επιβάτες που επέβαιναν σε κρουαζιερόπλοιο της γνωστής εταιρείας P&O έζησαν στιγμές απείρου κάλους όταν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν έπιπλα και πιάτα προκειμένου να προστατεύσουν τους εαυτούς τους από μεγάλο καυγά με αφορμή την εμφάνιση ενός κλόουν.

Συμφωνα με την HuffPost UK, οικογένειες με τα παιδιά τους που έτυχε να βρίσκονται μπροστά την ώρα που ξέσπασε το άνευ προηγουμένου περιστατικό, αναγκάστηκαν άλλοι να εγκαταλείψουν πανικοβλημένοι και άλλοι να φυγαδευτούν από μέλη του πληρώματος.

Το πλοίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι του Μπέργκεν της Νορβηγίας.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν και ο δημοσιογράφος του βρετανικού καναλιού ITV, Ρίτσαρντ Γκέισφορντ, ο οποίος ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως, αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας με τα μέλη του πληρώματος, εξήγησε, πως όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος ντυμένος κλόουν έκανε την εμφάνιση του. 

«Αυτό αναστάτωσε μία παρέα καθώς είχαν κάνει ειδική κράτηση για μια κρουαζιέρα χωρίς φανταχτερό εμφανίσεις. Αυτό οδήγησε σε μια βίαιη αντιπαράθεση».

Το πλήρωμα είπε στον Γκέισφορντ πως ποτέ πριν δεν είχαν συναντήσει κάτι παρόμοιο, καθώς ο χώρος είχε γεμίσει παντού με αίματα.

Οι επιβάτες που μετέτρεψαν το κρουαζιερόπλοιο σε ρίνγκ, οδηγήθηκαν στις καμπίνες τους, όπου και παρέμειναν έως ότου το καράβι έφτασε στο λιμάνι του Σάουθάμπτον. Εκεί τους περίμενε η αστυνομία του Χάμσαϊρ, η οποία και τους συνέλαβε.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία της P&O Cruises ανέφερε πως την υπόθεση χειρίζεται πλέον η αστυνομία.

Πηγή: HuffPost UK