Κρήτη - Εξοργιστική καταγγελία: ΑΜΕΑ έπεσε από αμαξίδιο και οδηγός του φώναζε

«Λίγη ανθρωπιά… δεν βλάπτει!»
Facebook

Μία εξοργιστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για απάνθρωπη συμπεριφορά σε βάρος ενός παιδιού ΑμεΑ στα Χανιά της Κρήτης.

Κατά την προσπάθειά του νεαρού να περάσει το δρόμο, το ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο στο οποίο επέβαινε ο νεαρός, ανετράπη σε δρόμο της πόλης των Χανίων, όπου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούνται έργα τοποθέτησης οπτικών ινών.

Ο νεαρός ευτυχώς δεν χτύπησε, με τους περαστικούς να σπεύδουν στο σημείο να τον βοηθήσουν και να τον σηκώσουν ώστε να καθίσει ξανά στο αμαξίδιο.

Την ώρα όμως που γινόταν η προσπάθεια από τους πολίτες να ανεβάσουν ξανά τον άνδρα στο αμαξίδιο, ένας οδηγός, έσπευσε και, σύμφωνα με την καταγγελία, του φώναζε «άντε τέλειωνε μ@@@».

Η ανάρτηση

Η σχετική καταγγελία δημοσιεύτηκε σε ομάδα για καταγγελίες στο Facebook.

«Λίγη ανθρωπιά… δεν βλάπτει! Χθες στην οδό Δαγκλή στη Χαλέπα που γίνονται έργα για οπτικές ίνες και στις δύο άκρες του δρόμου, ένα ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο ΑμεΑ ανετράπη με αποτέλεσμα το ΑμεΑ παιδί να πέσει κάτω στον δρόμο… Άμεσα άνθρωποι που ήταν εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν έτρεξαν να τον βοηθήσουν και να τον βάλουν πίσω στο αμαξίδιο του… Όπως καταλαβαίνετε αυτό θέλει λίγο χρόνο! Όσο λοιπόν κάποιοι προσπαθούσαν να σηκώσουν το παιδί…ακούστηκε από ένα αυτοκίνητο που περίμενε:. Άντε τελείωνε μ@λ@κ@@”.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα