Λας Βέγκας: «Ήρωας» κουρέας σώζει οδηγό από φλεγόμενο όχημα (βίντεο)

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η αστυνομία διαπίστωσε ότι οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.
.
.
Las Vegas police department

Ο Τζάστιν Μάουζερ έκλεισε για κάποιες ημέρες το κουρείο του στο δυτικό Κεντάκι για να κάνει διακοπές στο Λας Βέγκας την περασμένη εβδομάδα, όταν κατέληξε να διακινδυνεύσει τη ζωή του για να βγάλει έναν άνδρα από ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο που τυλίχτηκε στις φλόγες.

Ο Μάουζερ περπατούσε έξω από το Venetian casino resort με τη σύζυγό του περίπου στις 4.30 μ.μ. στις 27 Ιανουαρίου, όταν είδε ένα δίθυρο αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη νησίδα, να έχει πάρει καπνό αναφέρει ο Guardian.

Κάμερες παρακολούθησης του δήμου κατέγραψαν βίντεο με τον Μάουζερ και έναν αστυνομικό της πόλης του Λας Βέγκας, ονόματι Ντέρεκ Στέμπινς, να ορμούν στο κατεστραμμένο αυτοκίνητο - το οποίο είχε πάρει φωτιά - και άνοιξαν τις πόρτες.

Οι περαστικοί έβλεπαν το αυτοκίνητο να έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Μεσα σε αυτό ήταν εγκλοβισμένος ένας άνδρας που ήταν αναίσθητος. Ο Μάουζερ και ο Στέμπινς μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να τον βγάλουν μέσα από αυτό.

Λίγη ώρα αργότερα, φλόγες ξέσπασαν από το κάτω μέρος του αυτοκινήτου και εξαπλώθηκαν.

«Έλα εδώ - σύρετέ τον! Σύρετε τον!» ακούμε να λέει ο Μάουζερ στον Στέμπινς από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο σώμα του αστυνομικού και κατέγραψε το σοκαριστικό περιστατικό.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου η αστυνομία διαπίστωσε ότι οδηγούσε σε κατάσταση μέθης.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανέφερε: «Είμαστε ευγνώμονες και στους δύο άνδρες που βρέθηκαν στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή».

Δημοφιλή