Λος Άντζελες: Ιδιοκτήτης σπιτιού ανοίγει πυρ κατά μασκοφόρων εισβολέων (Βίντεο)

Τις δραματικές στιγμές κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.
Cavan Images / Edith Drentwett via Getty Images

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν ιδιοκτήτη σπιτιού στο Λος Άντζελες ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον δύο μασκοφόρων εισβολέων που τον πλησίασαν από πίσω την ώρα που έφτανε στην πόρτα του σπιτιού του.

Ο άνδρας φαίνεται να μπαίνει στο σπίτι του περίπου στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου (4/11), κρατώντας ένα ποτό στο ένα χέρι και βγάζοντας τα κλειδιά του από την τσέπη του με το άλλο, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύτηκε από το ABC 7 και το Fox 11 Los Angeles.

Ένας από τους άντρες, ντυμένος στα μαύρα, τον πλησιάζει από πίσω, αλλά εκείνος αντιδρά άμεσα, πετώντας το ποτήρι του, βγάζοντας ένα πιστόλι και ανοίγοντας πυρ εναντίον του κακοποιού που τρέχει.

«Από το πουθενά ένιωσα κάποιον να τρέχει πίσω μου, να βάζει κάτι στην πλάτη μου, να βάζει ένα πιστόλι στην πλάτη μου και κάποιος να τρέχει προς τα πάνω», δήλωσε ο άνδρας στο ABC 7.

«Υποθέτω ότι αποφάσισαν να προσπαθήσουν να μου επιτεθούν και να μπουν στο σπίτι, αλλά έχω ένα μωρό 5 μηνών και μια σύζυγο και μια νταντά στο σπίτι και αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί», είπε.

Ο ίδιος ανέφερε στο Fox 11 ότι φορούσε ακουστικά εκείνη τη στιγμή, «κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να κάνω».

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Τον περασμένο μήνα, η κομητεία του Λος Άντζελες θέσπισε έναν νέο κανόνα που αποφυλακίζει τους μη βίαιους παραβάτες αντί να τους κρατά στη φυλακή μέχρι γίνει η δίκη.

Οι κάτοικοι της πόλης εκφράζουν τις ανησυχίες ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να προκαλέσει αύξηση της εγκληματικότητας.

Δημοφιλή