Μαρίνα Σάττι για Eurovision: «Θέλω όσοι δεν μας ξέρουν να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα»

«Θέλω να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε» - Φωτογραφίες της ελληνικής αποστολής μια ανάσα πριν αναχωρήσουν για το Μάλμε.
ΕΡΤ

Λίγες ημέρες προτού η ελληνική αποστολή αναχωρήσει για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Mαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας, δόθηκε το καθιερωμένο ραντεβού της Μαρίνα Σάττι με τους δημοσιογράφους των ελληνικών μέσων.

ΕΡΤ

Στην Press Day 2024 εκπρόσωποι από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν την εκπρόσωπο μας στο διαγωνισμό και να μιλήσουν μαζί της, λίγο πριν βρεθεί στην σκηνή του Μάλμε, όπου θα διεξαχθεί ο φετινός διαγωνισμός.

ΕΡΤ

«Θέλω να ανέβουμε στη σκηνή και να τα σπάσουμε. Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα όσοι δεν μας ξέρουν, αλλά και να μας θεωρήσουν ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια», δηλώνει η Μαρίνα Σάττι.

ΕΡΤ

Η ίδια, στην ερώτηση αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το «Ζάρι» απάντησε «Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Πόσω μάλλον αυτό το τραγούδι που είναι κάπως ιδιαίτερο».

EΡΤ

Η φετινή εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό, παραδέχθηκε πως αν μπορούσε να επιλέξει κάποιο από τα τραγούδια της για να διαγωνιστεί με αυτό, θα ανέβαινε στη σκηνή τoυ Malmo Arena με τη «Μάντισσα».

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το μεγάλο αποτύπωμα που είχε το video clip, που ήταν κάτι με ενέργεια και χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Για τις μουσικές προτάσεις των υπόλοιπων διαγωνιζομένων, η Μαρίνα Σάττι εξομολογείται «Μου αρέσει το ρεφρέν της Ουκρανίας. Θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ αυτή τη μελωδία. Την έχω ζηλέψει».

EΡΤ

Στο φινάλε της Press Day 2024, η νεαρή τραγουδίστρια δεν δίστασε να εκφράσει την αισιόδοξη πρόβλεψη της ότι «Πιστεύω πως όπως το έχουμε στήσει, θα πάμε καλά».

Δημοφιλή