Με κορονοϊό η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Μάθιου Μπρόντερικ που παίζουν μαζί στο Μπρόντγουεϊ

Το πότε θα αρχίσουν και πάλι οι παραστάσεις «θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό», σύμφωνα με τους παραγωγούς.
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ στην σκηνή του Hudson Theatre και την παράσταση «Plaza Suite».
Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Μάθιου Μπρόντερικ στην σκηνή του Hudson Theatre και την παράσταση «Plaza Suite».
via Associated Press

Πρώτα ο Μάθιου Μπρόντερικ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και λίγες μέρες αργότερα νόσησε η σύζυγός του Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City» βρέθηκε θετική την Πέμπτη με αποτέλεσμα η θεατρική παράσταση του έργου «Plaza Suite» του Νιλ Σάιμον, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον σύζυγο της Μάθιου Μπρόντερικ, να ακυρωθεί. Το πότε θα αρχίσουν και πάλι οι παραστάσεις «θα ανακοινωθεί το συντομότερο δυνατό», σύμφωνα με τους παραγωγούς.

Κατά την απουσία του Μάθιου Μπρόντερικ, η παράσταση συνεχίστηκε κανονικά. Αλλά χωρίς κανέναν από τους πρωταγωνιστές διαθέσιμους, που παίζουν τρία ζευγάρια σε τρεις πράξεις σε μια σουίτα ξενοδοχείου, οι παραγωγοί δεν είχαν άλλη επιλογή.

Ο κορονοϊός δεν δημιούργησε πρόβλημα μόνο στη συγκεκριμένη παράσταση αλλά και σε άλλες παραγωγές του Μπρόντγουεϊ και της Νέας Υόρκης στο σύνολο της, καθώς τα κρούσματα παρουσιάζουν αυξητική τάση.

Το μιούζικαλ «Starnge Loop» ακύρωσε την πρεμιέρα καθώς υπήρχαν πολλά κρούσματα στην εταιρεία παραγωγής ενώ και οι παραστάσεις του «Μάκβεθ» με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ διακόπηκαν προσωρινά.