Μέριμνα: Βίντεο για τη στήριξη παιδιών που πενθούν την περίοδο της πανδημίας

Δέκα βήμα ένα προς ένα από την Εταιρεία που φροντίζει τις ανάγκες των παιδιών και των γονιών, που είτε ζουν με μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.
.
portishead1 via Getty Images
.

Δέκα βήματα ένα προς έναν για την στήριξη παιδιών που έχουν χάσει κάποιο δικό τους πρόσωπο την περίοδο της πανδημίας δημιούργησε η Μέριμνα.

Ο λόγος για το λίαν κατατοπιστικό κι ενημερωτικό βίντεο για την «Στήριξη παιδιών που πενθούν την περίοδο της πανδημίας του covid-19». To βίντεο ετοίμασε η ομάδα των ψυχολόγων της Μέριμνας, υπό την επίβλεψη της κυρίας Δανάης Παπαδάτου, καθηγήτριας κλινικής ψυχολογίας στο ΕΚΠΑ και Προέδρου της Μέριμνας.

Η Μέριμνα είναι ο μοναδικός φορέας στην Ελλάδα με εξειδίκευση στην παροχή ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά που πενθούν και στην παροχή Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στο Σπίτι στα παιδιά με απειλητική για τη ζωή ασθένεια.

Το βίντεο αυτό έρχεται σε μια δύσκολη στιγμή που περνούν οικογένειες και παιδιά που πενθούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου και οι οδηγίες που περιλαμβάνει είναι πολύτιμες.