Το παζάρι της Μέριμνας γίνεται για πολύ καλό σκοπό

Με τις αγορές μας στηρίζουμε το έργο των Φίλων της Μέριμνας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά.
.
.

Ετοιμο με νέες παραλαβές και μεγάλες προσφορές είναι το παζάρι των Φίλων της Μέριμνας που θα γίνει στην αποθήκη των Φίλων της Mέριμνας (Λάρνακος 6 -141 22- Ν.Ηράκλειο) από Σάββατο 24 μέχρι Τετάρτη 28 0κτωβρίου 2020.

Οι Φίλοι της Μέριμνας προτείνουν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να επιλέξουν ημέρα και ώρα, ώστε να έχουν προτεραιότητα και να αποφύγουν την αναμονή.
Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε την φόρμα συμμετοχής, ή μέσω email στο info@friendsofmerimna.gr, ή στο τηλέφωνο 2106842833.
Με αυτό τον τρόπο, οι διοργανωτές του παζαριού θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για την οποιαδήποτε αλλαγή που μπορεί να συμβεί.
Με τις αγορές μας στηρίζουμε το έργο των Φίλων της Μέριμνας σε μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Οι Φίλοι της Μέριμνας σημειώνουν:

Για την ασφάλεια όλων μας, θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ για τον COVID-19, ζητάμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

  • H χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική
  • Είσοδος σε περιορισμένο αριθμό ατόμων
  • Παραμονή στον χώρο μιάμιση ώρα

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Μέριμνας:

Το όραμα της Μέριμνας περιλαμβάνει:

(α) τη δωρεάν παροχή ποιοτικής φροντίδας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παιδιών και των γονιών, που είτε ζουν με μία απειλητική για τη ζωή ασθένεια, είτε θρηνούν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.

(β) την ανάπτυξη υποστηρικτικών κοινοτήτων τόσο μέσω της ευαισθητοποίησης των πολιτών όσο και της εξειδικευμένης εκπαίδευσης και επιμόρφωσης όσων παρέχουν υπηρεσίες στο παιδί και την οικογένειά του.

Οι στόχοι της Μέριμνας είναι:

(α) Η παροχή υπηρεσιών στο παιδί που πενθεί την απώλεια αγαπημένου προσώπου ή στο παιδί που πάσχει από απειλητική για τη ζωή ασθένεια, σε συνδυασμό με τη στήριξη των μελών της οικογένειάς του.

(β) Η εξειδικευμένη κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών στη στήριξη παιδιών που βιώνουν εμπειρίες αρρώστιας, απώλειας ή θανάτου, καθώς και η επιμόρφωση των επαγγελματιών υγείας στην παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα.

(γ) Η ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τη ζωή, τη σοβαρή αρρώστια και το θάνατο.

(δ) Η έρευνα σε θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις της βαριάς αρρώστιας και του θανάτου στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

Η αφίσα για το παζάρι της Μέριμνας
Η αφίσα για το παζάρι της Μέριμνας