Μνημόσυνο Κατσίφα: Ακραία πρόκληση από οπαδό του Κασιδιάρη

Παρόντες στο περιστατικό και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας - Αίσθηση προκαλεί το βίντεο που ανέβηκε στο Youtube.
Huffpost GR

Αμετανόητοι παραμένουν υποστηρικτές στελεχών της Χρυσής Αυγής. Οπαδός του Ηλία Κασιδιάρη βρέθηκε στο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα που τελέστηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής, με στόχο να περάσει «μήνυμα νίκης» του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού.

Ο Κασιδιάρης φαίνεται ότι ακόμα και μέσα από το κελί προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις διά «αντιπροσώπων» και οπαδών του.

Το πρωί της Κυριακής, παρουσία κόσμου που γέμισε τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύτση, οπαδός του Κασιδιάρη πήγε σε περίοπτη θέση, μπροστά στον ιερέα και δίπλα στους επισήμους, πήρε μία εικόνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στο χέρι και τη σήκωσε ψηλά, με στόχο να περάσει μήνυμα του Κασιδιάρη στους παρευρισκομένους.

«Ο Κωνσταντίνος ζει και θα δικαιωθεί, μήνυμα νίκης και ενότητας από τα κελιά της τιμής του Ηλία Κασιδιάρη», είπε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά.

Το οδυνηρό είναι ότι ο οπαδός του Κασιδιάρη χειροκροτήθηκε, όπως ακούγεται και στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Κασιδιάρη στο Youtube.

Την ώρα που είχε το λόγο ο συγκεκριμένος άντρας στο μνημόσυνο, παρόντες ήταν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Δημήτρης Μαρκόπουλος και Θανάσης Πλεύρης, οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν στο άκουσμα του μηνύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αρνητική «έκπληξη» αποχώρησαν από την εκκλησία (όπως φαίνεται σε έναν βαθμό και στο σχετικό βίντεο).

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις μνήμης για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα έλαβαν χώρα με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το τραγικό συμβάν.

Δημοφιλή