Μοντέλο εμφανίστηκε ημίγυμνο στο Φεστιβάλ των Καννών και κινδυνεύει να πληρώσει εκατομμύρια

Η εμφάνισή της θεωρήθηκε ανάρμοστη και προκλητική και έχει προκαλέσει δημόσια κατακραυγή.
Ngoc Trinh/ Instagram

Η Ngoc Trinh είναι ένα 29χρονο μοντέλο από το Βιετνάμ το οποίο εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Καννών με ένα άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα, μαγνητίζοντας τα βλέμματα των παρευρισκόμενων και εξοργίζοντας βιετναμέζους αξιωματούχους.

Η Trinh φόρεσε μια μαύρη δημιουργία από τουλένια διαφάνεια, διακοσμημένη με κρυστάλλους και παγιέτες, στο πλαίσιο της πρεμιέρες της ταινίας «A Hidden Life», η οποία άφηνε πολύ λίγα στην φαντασία.

Ο υπουργός Πολιτισμού, Άθλησης και Τουρισμού της χώρας της, Nguyen Ngoc Thien, μιλώντας στην Εθνοσυνέλευση, έκανε λόγο για «εμφάνιση ανάρμοστη, προκλητική που έχει προκαλέσει την δημόσια κατακραυγή στο Βιετνάμ».

Μάλιστα διέταξε να διεξαχθεί έρευνα για το κατά πόσο η εμφάνιση του 29χρονου μοντέλου παραβιάζει το νόμο περί δημόσιας ευπρέπειας. Στην περίπτωση που η Trinh κριθεί «ένοχη» για προσβολή δημόσιας αιδούς, θα κληθεί να πληρώσει τσουχτερό πρόστιμο.

Ένας χρήστης του διαδικτύου σχολίασε πως αν και σέβεται την ελευθερία του μοντέλου να φοράει ότι θέλει, υποστηρίζει την ανάγκη να επιβάλλεται πρόστιμο σε καλλιτέχνες που παραφέρονται όταν παρίστανται σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η Trinh προκαλεί με το ντύσιμό της.

Πηγή: The Sun