Μπεν Άφλεκ και Ματ Ντέιμον ξανά μαζί, αυτή τη φορά σε αστυνομικό θρίλερ

Το «Animals», όπως είναι ο τίτλος της νέας ταινίας τους, προορίζεται για το Netflix.
(Photo by Jack Plunkett/Invision/AP)
(Photo by Jack Plunkett/Invision/AP)
via Associated Press

Μετά το «Air», που ήταν η πρώτη ταινία της νεοσύστατης εταιρείας παραγωγής τους Artists Equity, οι καλοί φίλοι -από τα σχολικά χρόνια- Ματ Ντέιμον και Μπεν Άφλεκ ενώνουν και πάλι δυνάμεις αυτή τη φορά στο «Animals».

Η ταινία, με πρωταγωνιστή τον Ντέιμον και σε σκηνοθεσία του Άφλεκ (για την οποία είχαν ακουστεί διάφοροι τίτλοι, όπως The Animals of Los Angeles και Be Gentlemen), θα γυριστεί τον Μάρτιο στο Λος Άντζελες και προορίζεται για το Netflix -την παραγωγή έχει αναλάβει η Artists Equity.

Η ιστορία, αν και προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την πλοκή, περιστρέφεται γύρω από μια υπόθεση απαγωγής. Κεντρικά πρόσωπα σε αυτό το αστυνομικό θρίλερ, το σενάριο του οποίου υπογράφει ο Κόνορ ΜακΙντάιρ, είναι ένας πολιτικός που έχει θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές και η σύζυγός του, ο γιος των οποίων πέφτει θύμα απαγωγής. Όντες στο στόχαστρο πολιτικών και άλλων αντιπάλων, δεν έχουν άλλη επιλογή προκειμένου να σώσουν τον γιο τους, παρά να «λερώσουν τα χέρια τους».

Ο Ματ Ντέιμον, ένας από τους πρωταγωνιστές του «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν, παίζει και στο road movie του Ίθαν Κοέν «Drive-Away Dolls», που κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 23 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το «Air», με την ιστορία του Σόνι Βακάρο για το συμβόλαιο που άλλαξε το μάρκετινγκ στον αθλητισμό, πέρα από τις καλές κριτικές, θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές επιτυχίες της Amazon με 90 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Με πληροφορίες από Hollywood Reporter

Δημοφιλή