Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρουμε πόσος χρόνος του απομένει» λεει η οικογένειά του

Ο δημοφιλής ηθοποιός που πάσχει με μετωποκροταφική άνοια, έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες από ότι καλές τους τελευταίους μήνες».
via Associated Press

Η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις δυστυχώς επιδεινώνεται τους τελευταίους μήνες ενώ πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον αναφέρουν ότι «δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει».

Ο Αμερικανός ηθοποιός διεγνώσθη με μετωποκροταφική άνοια τον Φλεβάρη, ενώ τον Μάρτιο του 2022, η οικογένεια του σταρ ανακοίνωσε ότι θα «απομακρυνόταν» από την υποκριτική αφού είχε διαγνωστεί με την πάθηση, η οποία «επηρέαζε τις γνωστικές του ικανότητες».

Τις τελευταίες μέρες, η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ και οι κόρες τους - Ράμερ, Σκάουτ και Ταλούλα - καθώς και η σύζυγος του πρωταγωνιστή του ”Πολύ Σκληρός Για Να Πεθάνει”, Εμμα, και οι κόρες τους - Μέιμπελ και Εβελιν προσπαθούν να περάσουν όσο περισσότερο καιρό μπορούν μαζί του.

Πηγές αναφέρουν στο Us Weekly ότι η οικογένεια συγκεντρώνεται γύρω από τον 68χρονο Γουίλις, καθώς δίνει μάχη με την ασθένεια.

″Ο Μπρους έχει καλές και κακές μέρες, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες, υπάρχουν πολύ περισσότερες κακές μέρες από τις καλές”, εξήγησε ένας φίλος της οικογένειας.

”Αυτή η εμπειρία έχει φέρει όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά. Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του”.

Μια δεύτερη πηγή αποκάλυψε ότι τα αγαπημένα του πρόσωπα ουσιαστικά ζουν μαζί, καθώς είναι ”όλοι εκεί όλη την ώρα” στο σπίτι του.

Πηγή: New York Post

Δημοφιλή