ΠΟΛΙΤΙΚΗ
19/04/2019 15:49 EEST

ΝΔ: Πρωτοφανής καθυστέρηση στη δίκη της Χρυσής Αυγής - Ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή ανακοίνωση με αφορμή και την παρουσία της συζύγου του Πρωθυπουργού στο δικαστήριο.

Eurokinissi

Με αφορμή την συμπλήρωση 4 χρόνων από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, αλλά και την παρουσία της συζύγου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα, η Νέα Δημοκρατία εξαπολύει βολές κατά της κυβέρνησης για την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης, στην συγκεκριμένη υπόθεση.

«Αύριο, 20 Απριλίου, κλείνουν ακριβώς τέσσερα χρόνια από την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, την οποία προκάλεσε η Νέα Δημοκρατία με στοιχεία που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ήδη από το 2013.

Προφανώς την “επέτειο” της πρωτοφανούς αυτής καθυστέρησης που οφείλεται αποκλειστικά στον ΣΥΡΙΖΑ, πήγε να τιμήσει σήμερα στο δικαστήριο η σύζυγος του πρωθυπουργού.

Ο κ. Τσίπρας οφείλει να εξηγήσει για ποιον λόγο όλα αυτά τα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύτηκε με τη ΧΑ. Στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλατείες της αγανάκτησης, στο δημοψήφισμα παρωδία, στις κοινές επισκέψεις βουλευτών τους στα νησιά, στην προσπάθεια να επιβάλλουν την απλή αναλογική, στον διορισμό της κ. Θάνου στην Ανεξάρτητη Αρχή της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Έχει και η υποκρισία τα όρια της».