Νεαρή TikToker παγιδεύτηκε μέσα σε Tesla εν μέσω καύσωνα (βίντεο)

Viral έχει γίνει στο TikTok μία χρήστης με το όνομα Brianna Janel για τον πιο απίθανο λόγο.
ollo via Getty Images

Η Brianna Janel ισχυρίζεται ότι κλειδώθηκε στο Tesla της, ενώ το αυτοκίνητο έκανε ενημέρωση λογισμικού. Και σα να μην έφτανε αυτό «ψήθηκε από τη ζέστη».

Όπως αναφέρει η ίδια σε ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral, η ενημέρωση λογισμικού θα διαρκούσε 24 λεπτά, σύμφωνα με ένα μήνυμα που εμφανιζόταν στην εσωτερική οθόνη του οχήματος. Ωστόσο, εκείνη παρέμεινε εγκλωβισμένη στο όχημά της για περισσότερη ώρα, αναφέρει το Unilad.

«Όταν το αυτοκίνητό σας πραγματοποιεί ενημέρωση λογισμικού, θα εγκλωβιστείτε αν παραμείνετε μέσα», λέει η Janel στο πρώτο της βίντεο, το οποίο μετρά περισσότερες από 18,3 εκατομμύρια προβολές.

Και προσθέτει: «Εγώ το έκανα αυτό και τώρα είμαι κολλημένη στο αυτοκίνητό μου κυριολεκτικά στάζοντας ιδρώτα αφού έχει 39 βαθμούς Κελσίου. Έχω φρικάρει ελαφρώς, ελπίζω να μην μου τελειώσει ο αέρας. Δεν μπορώ να ανοίξω τις πόρτες ή τα παράθυρα. Οπότε ναι. Θα μείνω κολλημένη στο αυτοκίνητό μου μέχρι νεωτέρας».

@brianna__janel Note to self don’t update your car when you’re in it. #teslatok #tesla ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE

Σε άλλο βίντεο, η Janel εξηγεί ότι είχε το Tesla της για περίπου έξι χρόνια, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που αποφάσισε να ενημερώσει το λογισμικό στο αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν μέσα.

Μέχρι το πρώτο 30λεπτο, αποφάσισε να «περιμένει» επειδή δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά στο όχημα, αν και θα το έκανε αν αισθανόταν ότι πραγματικά κινδύνευε η υγεία της.

«Κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητό μου. Κοιτάξτε, ιδρώνω. Κυριολεκτικά στάζω ιδρώτα. Μπορείτε να το δείτε στο πρόσωπό μου», λέει και συμπληρώνει: «Εγκλωβίστηκα στο αυτοκίνητό μου, καθώς η ενημέρωση λογισμικού κράτησε 40 λεπτά, και το εσωτερικό έχει 46 βαθμούς».

@brianna__janel Replying to @mm I’M FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I could’ve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE

Χρήστες της πλατφόρμας κατέκλησαν την ανάρτηση με σχόλια, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται γιατί η νεαρή δεν χρησιμοποίησε το χειροκίνητο σύστημα απελευθέρωσης έκτακτης ανάγκης, ενώ άλλοι στράφηκαν εναντίον της Tesla κάνοντας λόγο για «τεράστιο ζήτημα ασφάλειας».

Δημοφιλή