Νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε τουαλέτες παμπ στο Λιντς

Η αστυνομία ενθάρρυνε τη μητέρα είτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία είτε να καλέσει τη μονάδα αξιολόγησης μητρότητας του Λιντς.
JazzIRT via Getty Images

Ένα νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στις τουαλέτες μιας παμπ στο Λιντς, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι αστυνομικοί κάνουν έκκληση να εμφανιστεί η μητέρα λόγω ανησυχίας για την υγεία της. Το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε στην παμπ Three Horseshoes στο Oulton γύρω στις 4.45 μ.μ. της Κυριακής, αναφέρει το Guardian.

Η αστυνομία του Δυτικού Γιορκσάιρ, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό και καλούμε επειγόντως τη μητέρα του κοριτσιού να επικοινωνήσει μαζί μας ή να ζητήσει ιατρική βοήθεια, καθώς έχει περάσει από μια εξαιρετικά τραυματική δοκιμασία.» .

«Οι έρευνές μας για το περιστατικό συνεχίζονται, αλλά η κύρια προτεραιότητά μας παραμένει η ευημερία και η ασφάλεια της μητέρας».

Η αστυνομία ενθάρρυνε τη μητέρα είτε να επικοινωνήσει με την αστυνομία είτε να καλέσει τη μονάδα αξιολόγησης μητρότητας του Λιντς.

Η παμπ ζήτησε συγγνώμη από όσους βρίσκονταν στο εστιατόριο εκείνη τη στιγμή.

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, η παμπ ζήτησε συγγνώμη από όλους όσοι ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή και σε όσους ακυρώθηκαν οι κρατήσεις τους.

«Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν εικασίες για κάτι που συνέβη στο κατάστημά μας απόψε»,

«Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν εικασίες για κάτι που συνέβη στΟ κατάστημά μας απόψε. Το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι λυπούμαστε», ανέφερε η δήλωση.

Δημοφιλή