ΗΠΑ: Βίντεο με γιγαντιαίο αλιγάτορα να καταπίνει κροκόδειλο γίνεται viral

Το σνακ ήταν μήκους περίπου δύο μέτρων.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάνει τον γύρο του διαδικτύου αφού γιγαντιαίος αλιγάτορας επιδεικνύει τις κανιβαλιστικές του τάσεις, καθώς καταβροχθίζει κροκόδειλο στις όχθες λίμνης.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τέιλορ Σόπερ ανήρτησε το βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter και στο οποίο βλέπουμε τον γιγαντιαίο αλιγάτορα να καταπίνει μέσα σε δευτερόλεπτα έναν κροκόδειλο μήκους περίπου δύο μέτρων, με τα πίσω πόδια να είναι τα μόνα που διακρίνονται να εξέχουν από το στόμα του.

Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει δεχτεί περισσότερα από τρία εκατομμύρια views, ενώ όπως αποκαλύπτει ο Τέιλορ Σόπερ, το περιστατικό συνέβη στην αυλή του σπιτιού των γονιών του, στην κομητεία Χόρι της Νότιας Καρολίνας, με τον ίδιο να σχολιάζει, «Ο πατέρας μου καταγράφει μερικά πολύ ωραία στιγμιότυπα».

Όπως είπε ο Τέιλορ Σόπερ, «Ο πατέρας μου ήταν μόνος στο σπίτι, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην αυλή και άρπαξε με μιας την κάμερα του».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί και στο παρελθόν.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ένα άλλο βίντεο με αλιγάτορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου, στο οποίο βετεράνος του αμερικανικού στρατού στην Φλόριντα, πρσοπαθεί να πιάσει έναν μεγάλο αλιγάτορα που περιφέρεται στον κήπο του σπιτιού του, ενώ τα παιδιά του παίζουν αμέριμνα, χρησιμοποιώντας κάδο απορριμμάτων.

Ο αλιγάτορας αφού αιχμαλωτίστηκε, οδηγήθηκε μέσα σε χειροκροτήματα από τους γείτονες σε παρακείμενη λίμνη, απ′ όπου είχε βγει για την βόλτα του.

Πηγή: RT

Δημοφιλή