Ντόλι Πάρτον: Ο σύζυγός μου δεν είναι φαν της μουσικής μου

«Προτιμά να ακούει Led Zeppelin και bluegrass μουσική».
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Ντόλι Πάρτον έχει εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, όμως ο σύζυγός της με τον οποίο είναι μαζί για περισσότερα από 50 χρόνια, δεν είναι ένας από αυτούς.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια της κάντρι βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή «Good Morning Britain» και αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της Καρλ Ντίν, προτιμά άλλα είδη μουσικής. «Δεν ανήκει στους θαυμαστές της μουσικής μου. Είναι υπερήφανος για μένα και αγαπάει το γεγονός ότι αγαπώ αυτό που κάνω, αλλά είναι ένα λεπτό ζήτημα. Είμαι σαν το μικρό του κορίτσι και ανησυχεί για ο,τιδηποτε κάνω».

Η Πάρτον έχει κερδίσει έναν μεγάλο αριθμό βραβείων, συμπεριλαμβανομένων εννέα Grammy, 46 βραβείων BMI και 12 βραβείων CMT. Ο σύζυγος της Πάρτον, Ντιν, προτιμά να ακούει Led Zeppelin και bluegrass μουσική. «Δεν είναι ότι δεν του αρέσει καθόλου η μουσική μου, απλά δεν παίζει τους δίσκους μου, ας το πούμε έτσι». Ο Ντιν έχει παρακολουθήσει συναυλία της Πάρτον παρά μόνο δυο φορές στα 53 χρόνια κοινού βίου τους.

«Το γεγονός ότι αρέσουμε ο ένας στον άλλον, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και πάντα περνάμε καλά, είναι τρελός και είμαι τρελή και γελάμε, νομίζω ότι είναι το πιο υγιές κομμάτι της σχέσης μας».

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη, η Πάρτον δήλωσε ότι ορολογίες όπως: bisexual, πανσέξουαλ έχουν γίνει της μόδας. Κι ενώ η τραγουδίστρια είναι είδωλο για την κοινότητα LGBTQ, πρόσφατα αποκάλυψε ότι είναι «παλαιάς κοπής» όσον αφορά τη σεξουαλικότητα και το φύλο, ενώ πιστεύει ότι οι άνθρωποι βάζουν ετικέτα στον εαυτό τους για να ενταχθούν στο κίνημα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα