Ο Ελον Μάσκ αρνείται το ειδύλλιο με τη σύζυγο του συνιδρυτή της Google

«Αυτά είναι εντελώς μ****ίες» λέει ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.
.
.
Getty Images

Ο Ελον Μασκ υποστηρίζει ότι αυτός και ο συνιδρυτής της Google, Σεργκέι Μπριν παραμένουν φίλοι, διαψεύδοντας τις αναφορές που τον θέλουν να είχε εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τη σύζυγό του, Νικόλ Σάναχαν.

Η απάντηση του Μασκ ήρθε μετά από δημοσίευμα της Wall Street Journal που έκανε λόγο για σύντομο ειδύλλιο του με την Σάναχαν.

Η εφημερίδα ανέφερε ότι το συμβάν ώθησε τον Μπριν να υποβάλει αίτηση διαζυγίου νωρίτερα φέτος και έβαλε τέλος στη μακρόχρονη φιλία των δύο δισεκατομμυριούχων.

Διαψεύδοντας το ρεπορτάζ, ο Μασκ έγραψε στο Twitter: «Αυτά είναι εντελώς μ****ίες. Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ! Εχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους γύρω. Τίποτα ρομαντικό».

Ο Μπριν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενος «ανεπίλυτες διαφορές», σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, το οποίο προσθέτει ότι ο Μπριν έδωσε εντολή στους συμβούλους του να πουλήσουν τις προσωπικές του επενδύσεις στις εταιρείες του Μασκ αφότου έμαθε για την υπόθεση.

Δημοφιλή