Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. παραδέχτηκε την ενοχή του σε κατηγορία παρενόχλησης

Η παραδοχή της ενοχής ήρθε σχεδόν τρία χρόνια μετά τη σύλληψη του βραβευμένου με Όσκαρ σταρ του "Τζέρι Μαγκουάιρ".
via Associated Press

Ο ηθοποιός Κούμπα Γκούντινγκ Τζούνιορ ομολόγησε την Τετάρτη την ενοχή του στην κατηγορία ότι παρενόχλησε μια γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο της Νέας Υόρκης το 2018.

Η παραδοχή ενοχής έγινε σχεδόν τρία χρόνια μετά τη σύλληψη του βραβευμένου με Όσκαρ σταρ του «Τζέρι Μαγκουάιρ», σε μια υπόθεση που είχε αρκετές καθυστερήσεις καθώς οι δικηγόροι του προσπάθησαν να υποβαθμίσουν ή να απορρίψουν τις κατηγορίες.

Ο Γκούντινγκ , 54 ετών, κατηγορείται για παρενόχληση τριών διαφορετικών γυναικών σε διάφορα νυχτερινά σημεία στο Μανχάταν το 2018 και το 2019, αλλά ομολόγησε την ενοχή του μόνο σε μία από τις κατηγορίες.

Είπε στον δικαστή ότι «φίλησε τη σερβιτόρα στα χείλη της» χωρίς τη συγκατάθεσή της στο νυχτερινό κέντρο LAVO της Νέας Υόρκης.

Βάσει του δικαστικού διακανονισμού, ο ηθοποιός δεν θα φυλακιστεί. Θα του παρέχεται συμβουλευτική για τους επόμενους έξι μήνες ώστε η κατηγορία να μετατραπεί από πλημμέλημα σε μικρότερη παραβίαση παρενόχλησης.

Ο Γκούντινγκ συνελήφθη τον Ιούνιο του 2019 αφού μια 29χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι της έσφιξε το στήθος χωρίς τη συγκατάθεσή της στο Magic Hour Rooftop Bar & Lounge κοντά στην Times Square.

Λίγους μήνες αργότερα, κατηγορήθηκε για δύο επιπλέον υποθέσεις. Μια σερβιτόρα ισχυρίστηκε ότι της τσίμπησε τα οπίσθια αφού πρώτα της έκανε ένα σεξουαλικά υποβλητικό σχόλιο στο TAO Downtown. Επίσης κατηγορήθηκε πως άγγιξε ανάρμοστα μια γυναίκα στο νυχτερινό κέντρο LAVO. Και τα δύο περιστατικά έγιναν το 2018.

Ο Γκούντινγκ είχε δηλώσει προηγουμένως αθώος σε έξι κατηγορίες πλημμελημάτων και αρνήθηκε όλους τους ισχυρισμούς για παράπτωμα. Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ότι οι εισαγγελείς έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, λόγω του κινήματος #MeToo, προσπαθώντας να μετατρέψουν «απλές χειρονομίες» ή «παρεξηγήσεις» σε εγκλήματα.

Popular in the Community