Ο «Κόναν ο Βάρβαρος» γίνεται σειρά από το Netflix

Πρώτο βήμα ενός φιλόδοξου πρότζεκτ για τηλεοπτικές σειρές, αλλά και ταινίες, τόσο με ηθοποιούς, όσο και με κινούμενα σχέδια.
Rolf Konow via Getty Images

Το Netflix θα κάνει τηλεοπτική σειρά τον Κόναν τον Βάρβαρο, καθώς εξασφάλισε τα δικαιώματά της ομότιτλης σειράς κόμικ του Αμερικανού συγγραφέα Ρόμπερτ Ε. Χάουαρντ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πλατφόρμα ετοιμάζει μία «επική live action σειρά» -χωρίς να έχουν μέχρι στιγμής δοθεί πληροφορίες για το καστ-, πρώτο βήμα ενός φιλόδοξου πρότζεκτ που θα περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές, αλλά και ταινίες, τόσο με ηθοποιούς, όσο και παραγωγές με κινούμενα σχέδια και στόχο τη δημιουργία ενός νέου «σύμπαντος», που θα περιλαμβάνει από τα μυθιστορήματα του Ρόαντ Νταλ και Τα Χρονικά της Νάρνια μέχρι τα κόμικ της Millarworld.

Η σειρά κόμικ «Κόναν ο Βάρβαρος», μεταφέρθηκε δύο φορές στον κινηματογράφο: Το 1982, με πρωταγωνιστή τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (που τον έκανε παγκοσμίως γνωστό), σε σκηνοθεσία Τζον Μίλιους και διασκευή σεναρίου Όλιβερ Στόουν και το 2011, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα, σε σκηνοθεσία Μάρκους Νίσπελ.

Η ιστορία αρχίζει με τον Κόναν, ένα μικρό αγόρι που ζει στην φανταστική χώρα Κιμμερία, και γίνεται αυτόπτης μάρτυρας στην καταστροφή του χωριού του και στον θάνατο των γονιών του από τον αρχηγό μιας πολεμοχαρούς φυλής.

Ο Κόναν θα επιζήσει της καταστροφής, θα γίνει όμως σκλάβος για την αρένα. Ο ιδιοκτήτης του ανακαλύπτει το ταλέντο και την δύναμη του και τον πηγαίνει στην Άπω Ανατολή, όπου και εκπαιδεύεται από πολεμιστές. Μετά από πολλές νίκες, ο ιδιοκτήτης του τού χαρίζει την ελευθερία του και ο Κόναν κάνει σκοπό της ζωής του να εκδικηθεί τον φονιά των γονιών του.

Πηγή: Deadline

Δημοφιλή