Ο Κρίστοφερ Γουόκεν «αυτοκράτορας» στο σίκουελ του Dune

Αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτώβριο 2023.
STEPHANE DE SAKUTIN via Getty Images

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, Κρίστοφερ Γουόκεν, γνωστός για τους εμβληματικούς ρόλους σε ταινίες όπως το «The Deer Hunter» (Ο Ελαφοκυνηγός) και το «King of New York» (Το Αφεντικό της Νέας Υόρκης), θα υποδυθεί τον αυτοκράτορα Παντισά Σαντάμ Κορίνο ο IV στο σίκουελ του «Dune», με τίτλο «Dune: Part Two,» (Dune: Μέρος 2ο).

Σε σκηνοθεσία και πάλι του Ντένι Βιλνέβ, το «Dune: Part Two,» (Dune: Μέρος 2ο) είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Οκτωβρίου 2023. Θα πρωταγωνιστήσει ένα νέο καστ ηθοποιών, όπως ο Άστον Μπάτλερ από την ταινία «Ελβις» και η Φλόρενς Πιού από το «Black Widow».

Τα γυρίσματα του «Dune: Part Two,» (Dune: Μέρος 2ο), ξεκινούν στα τέλη του 2022.

Τον χαρακτήρα στην ταινία «Dune» του 1984 υποδύθηκε ο Χοσέ Φερρέρ και ο Τζιανκάρλο Τζιανίνι στη σειρά του τηλεποτικού καναλιού SyFy, «Frank Herbert’s Dune» το 2000.

Να σημειωθεί ότι ο Κρίστοφερ Γουόκεν, πρωταγωνίστησε ως Μπαρτ Γκούντμαν στη σειρά επιστημονικής φαντασίας της Apple TV+ «Severance», με την πλατφόρμα να ανακοινώνει ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος.

Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι του Dune ενθουσιάστηκαν από τη συμμετοχή του Κρίστοφερ Γουόκεν και ανεβάζοντας σχόλια στο Twitter.

Popular in the Community