ΔΙΕΘΝΕΣ
24/11/2018 15:10 EET | Updated 24/11/2018 15:13 EET

O μαθητής που «έσπασε» το Παγκόσμιο Ρεκόρ στο σχοινάκι – Έκανε εννιά αλματάκια το δευτερόλεπτο

Ο διαγωνισμός Double Dutch Contest Shanghai διεξάγεται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της Κίνας και προσελκύει εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο

Σαγκάη ετών μόλις δεκατριών στον διαγωνισμό Double Dutch Contest Shanghai της Κίνας. Σε 30 δευτερόλεπτα, ο  Χουάνγκ Τζουνγκάι έκανε 136 διπλά αλματάκια, δηλαδή 9,07 το δευτερόλεπτο. Το αποτέλεσμα προέρχεται από το πόσες φορές το δεξιό πόδι του συμμετέχοντα αγγίζει το έδαφος.

 Κατάφερε με αυτό τον τρόπο να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ των 133 αλμάτων με σχοινάκι, κάτι που δεν κατάφερε πέρυσι. Στον προηγούμενο διαγωνισμό του εν λόγω ετήσιου διαγωνισμού είχε πηδήξει 129 φορές.

 

 

«Αθλούμουν επί δύο ώρες κάθε Τρίτη και Παρασκευή» δηλώνει ο μικρός αθλητής στους δημοσιογράφους που παρευρίσκονταν στον διαγωνισμό. Ο προπονητής του ανέφερε πως είναι ένας ξεχωριστός αθλητής και δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Ο διαγωνισμός Double Dutch Contest Shanghai διεξάγεται κάθε χρόνο στην πρωτεύουσα της Κίνας και προσελκύει εκατοντάδες αθλητές κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο.

Sponsored Post