Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανέβαλε όλες τις συναυλίες του 2023 για λόγους υγείας

Το τουρ επρόκειτο να αρχίσει ξανά τον Νοέμβριο, αλλά ο 74χρονος τραγουδιστής θα «συνεχίσει τη θεραπεία μέχρι το τέλος του έτους μετά από συμβουλή γιατρού».
 (Photo by Scott Roth/Invision/AP)
(Photo by Scott Roth/Invision/AP)
via Associated Press

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ανέβαλε όλες τις συναυλίες του με την E Street Band για το 2023, ανακοινώνοντας ότι θα μεταφερθούν τον επόμενο χρόνο.

Τα εισιτήρια για τις συναυλίες που αναβλήθηκαν θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες -τα live θα γίνουν στους ίδιους χώρους- που θα ανακοινωθούν την επομένη εβδομάδα.

«Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τους θαυμαστές μου για τις ευχές, την ενθάρρυνση και την υποστήριξή σας» είπε ο Σπρίνγκστιν σε δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είμαι σε καλή κατάσταση και ανυπομονώ να σας δω όλους τον επόμενο χρόνο».

Εκπρόσωποι του τραγουδιστή ανέφεραν ότι υποβάλλεται σε θεραπεία για πεπτικό έλκος -το οποίο προκαλεί πληγές στον οισοφάγο, στο στομάχι ή το λεπτό έντερο- και αναρρώνει.

Το τουρ ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ξαναρχίσει τον Νοέμβριο, αλλά ο 74χρονος τραγουδιστής θα «συνεχίσει τη θεραπεία μέχρι το τέλος του έτους μετά από συμβουλή γιατρού».

Τα προβλήματα υγείας του Σπρίνγκστιν έγιναν εμφανή για πρώτη φορά στους θαυμαστές, όταν αναβλήθηκαν την τελευταία στιγμή οι συναυλίες του στη Φιλαδέλφεια στις 16 και 18 Αυγούστου, με το είδος της ασθένειάς του να παραμένει αδιευκρίνιστο εκείνη την εποχή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Guardian

Δημοφιλή