Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προκρίθηκε στον τελικό του Γουίμπλεντον όπου θα αντιμετωπίσει τον Νίκ Κύργιο

Νίκησε με 3-1 σετ τον Κάμερον Νόρι.
John Walton - PA Images via Getty Images

Ο εκπληκτικός Νόβακ Τζόκοβιτς, έκλεισε ραντεβού την Κυριακή στον τελικό του Γουίμπλεντον, εναντίον του Νικ Κύργιου, νικώντας τον Κάμερον Νόρι που είναι στο Νο 12 του κόσμου, με 3-1 σετ.

Ο Σέρβος με τη νίκη του αυτή έγραψε ιστορία, αφού η παρουσία του αυτή θα είναι η 32 σε τελικό Grand Slam, κάτι που σημαίνει ότι έσπασε το ρεκόρ του Ρότζερ Φέντερερ και είναι αυτός πλέον που το κατέχει.

Και αν ο Νικ Κύργιος δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί, αφού πέρασε χωρίς αγώνα, λόγω της απόσυρσης του Ράφα Ναδάλ, ο Τζόκοβιτς, χρειάστηκε να παίξει 2 ώρες και 37 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του. Αυτή επίσης ήταν η 27 συνεχόμενη νίκη του στο συγκεκριμένο τουρνουά. Έτσι θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει τον 21ο τίτλο Grand Slam στην καριέρα του.

Ο Νόρι μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ με το φοβερό 6-2, δείχνοντας ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον Τζόκοβιτς που έδειχνε ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Όμως τα πράγματα αντιστράφηκαν τελείως από το δεύτερο μέρος και μετά.

Ο Σέρβος ήταν στη συνέχεια σαφώς ανώτερος και κατάφερε να πάρει τα τρία επόμενα σετ και φυσικά τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Το δεύτερο με 6-3, το τρίτο με 6-2 και το τέταρτο και τελευταίο με 6-4. Έτσι στο τέλος γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που είχε κατακλύσει το γήπεδο.

Δημοφιλή