Ο Ντάνιελ Κρεγκ προτιμάει τα γκέι μπαρ για λόγους που ούτε έχουμε φανταστεί

Από τότε που θυμάται τον εαυτό του.
via Associated Press

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, μιλώντας σε podcast του ηθοποιού Μπρους Μπότσι, εξήγησε πως η νυχτερινή διασκέδαση αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή του, ενώ τον έχει βοηθήσει να αποφεύγει τους καυγάδες στα μπαρ.

« Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πηγαίνω σε γκέι μπαρ. Ένας από τους λόγους είναι επειδή εκεί δεν τσακώνομαι τόσο συχνά. Έπεφτε ξύλο στα κλασικά μπαρ και με κούρασε όλο αυτό. Άσε που κατέληγα και γω να παίζω μπουνιές. Και το έκανα συνειδητά. Σε τακτική βάση».

«Τα γκέι μπαρ είναι μια ασφαλής επιλογή. Η ατμόσφαιρα είναι χαλαρή, ενώ παράλληλα μπορούσα να γνωρίσω και πολλές γυναίκες, που ήταν εκεί για τους ίδιους λόγους με εμένα».

Ο Μπρους Μπότσι δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στον Ντάνιελ Κρεγκ, τον σάλο που είχε προκαλέσει η εμφάνιση τους σε γκέι μπαρ, στην περιοχή του Βένις Μπίτς του Λος Άντζελες, το 2010.

Όπως εξήγησε ο Ντάνιελ Κρεγκ, «Αυτό που συνέβη είναι ότι είχαμε μια όμορφη νύχτα μαζί. Του έλεγα για τις αλλαγές που είχαν συμβεί στην ζωή μου και μεθύσαμε. Κάποια στιγμή είπα ”δεν πάμε να συνεχίσουμε σε κάποιο μπαρ”. Αυτό ήταν όλο».

Για κακή μας τύχη το περιοδικό National Enquirer, μας έβγαλε φωτογραφία την ώρα που αγκαλιαζόμασταν στο πάρκινγκ, παρατήρησε ο Μπρους Μπότσι.

Και όπως είπε ο Ντάνιελ Κρεγκ, «έγινε χαμός».

Δημοφιλή