ΚΟΙΝΩΝΙΑ
20/03/2021 15:18 EET | Updated 20/03/2021 15:20 EET

Ο οπαδός, ο ταξιτζής και η κοκαΐνη του μπέιζμπολ

«Λαβράκια» έβγαλε η ΕΛ.ΑΣ στην Κυψέλη.

ΕΛ.ΑΣ

Τους βασικούς προμηθευτές της κοκαΐνης, αλλά και το πελατολόγιο ενός 29χρονου αναζητούν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών, ύστερα από τη σύλληψή του στην Κυψέλη.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες νεαρός άνδρας στην Κυψέλη διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και το βράδυ της Τρίτης τον συνέλαβαν την ώρα που έδινε κοκαΐνη βάρους ενός κιλού σε έναν 49χρονο οδηγό ταξί, τον οποίο επίσης συνέλαβαν.

Στις έρευνες, που έκαναν στα σπίτια των συλληφθέντων, εντόπισαν περισσότερα από 2,5 κιλά κοκαΐνης και περίπου ένα κιλό κάνναβης. Θεωρούν, όμως, δεδομένο ότι η κοκαΐνη με το λογότυπο της ομάδας μπέιζμπολ των New York Yankees είναι μέρος μεγαλύτερης ποσότητας. Έτσι, προσπαθούν να διαπιστώσουν πώς έφθασε η ουσία στα χέρια του 29χρονου, τον οποίο θεωρούν βασικό μέλος κυκλώματος διακίνησης.

ΕΛ.ΑΣ

Ο 29χρονος, κατά το παρελθόν, είχε συλληφθεί για υπόθεση αθλητικής βίας, φέρεται να ανήκει σε σύνδεσμο οπαδών και τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών δεν θεωρούν απίθανο να χρησιμοποιούσε τον σύνδεσμο για να διακινεί την κοκαΐνη.