Ο Τζάστιν Μπίμπερ μάχεται με ιό που έχει παραλύσει το μισό του πρόσωπο

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο τραγουδιστής είπε ότι έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Ramsay Hunt και μπορεί να χαμογελά μόνο από τη μία πλευρά του στόματός του.

O Τζάστιν Μπίμπερ, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σταματά για λίγο από τις περιοδείες για να αντιμετωπίσει μια ίωση που έχει παραλύσει το μισό του πρόσωπο.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι έχει αναβάλει αρκετές εμφανίσεις του καθότι διαγνώστηκε με σύνδρομο Ramsay Hunt, μια πάθηση που έχει επηρεάσει ένα νεύρο στο αυτί του.

Ως αποτέλεσμα, δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το δεξί του μάτι και μπορεί να χαμογελάσει μόνο στην αριστερή πλευρά του προσώπου του.

«Αυτό το ρουθούνι δεν κινείται», πρόσθεσε.

Ως αποτέλεσμα, ο Μπίμπερ δηλώνει πως είναι ”σωματικά ανίκανος” να εμφανιστεί σε συναυλία προς το παρόν. Αντίθετα, θα «ξεκουραστεί και θα χαλαρώσει» μέχρι να μπορέσει «να κάνει αυτό που γεννήθηκε να κάνει».

Το σύνδρομο Ramsay Hunt εμφανίζεται όταν ο ιός ανεμευλογιάς-ζωστήρα - που προκαλεί επίσης ανεμοβλογιά και έρπητα ζωστήρα - μολύνει ένα νεύρο στο κεφάλι. Η θεραπεία συχνά περιλαμβάνει στεροειδή ή/και αντιιικά φάρμακα.

Ο Μπίμπερ δεν είπε αν έπαιρνε φάρμακα. Ωστόσο, είπε ότι κάνει «όλες αυτές τις ασκήσεις προσώπου» για να επαναφέρει το πρόσωπό του στο φυσιολογικό. Πρόσθεσε ότι δεν ξέρει πόσο καιρό θα του πάρει.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες βίντεο selfie παρακάτω.

Φέτος είναι μια δύσκολη χρονιά για την υγεία του Μπίμπερ και της σύζυγού του, Χέιλι.

Τον Φεβρουάριο, διαγνώστηκε με COVID-19 μετά την πρώτη βραδιά της παγκόσμιας περιοδείας του και η γυναίκα του με εγκεφαλική φλεβική θρόμβωση τον επόμενο μήνα.