Ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε στο πλατό της Έλεν Ντετζένερις και τον περίμενε ο μεγαλύτερος του φόβος

Τον περίμενε μια μεγάλη έκπληξη.
Screenshot/ YouTube

Ο Γουίλ Σμιθ βρέθηκε στο πλατό της αγαπημένης Έλεν Ντετζένερις, για την προώθηση της νέας του ταινίας και μίλησε για τον ρόλο του, την γυναίκα του, για τα 50α γενέθλιά του (ναι είναι πλέον 50!) τον φόβο του για τα ποντίκια.

Ο «Πρίγκιπας του Bel Air» δήλωσε πως χρησιμοποίησε τον χαρακτήρα του από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του 1990 για να χτίσει τον χαρακτήρα του τζίνι στη νέα ταινία «Aladdin».

Ο ηθοποιός μίλησε και για την γυναίκα του και τον τρόπο με τον οποίο την έπεισε να πέσει με αλεξίπτωτο για χάρη των 50ων γενεθλίων του.

«”Θα κάνω τα πάντα για τα γενέθλιά σου”, μου είπε. ”Είσαι σίγουρη της λέω;” ”Ναι ναι ότι θες εσύ”. ”Ωραία” της λέω. Θα πάμε για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο”.”Πως είναι αυτό κάτι που ΕΣΥ θες να κάνεις για τα γενέθλιά σου;” είπε ο ηθοποιός γελώντας. «Φοβόταν τόσο πολύ».

Στη συνέχεια ο Σμιθ αποκάλυψε στην Έλεν πως τρέφει μεγάλο φόβο για τα ποντίκια, κάτι που η παρουσιάστρια δεν το άφησε να περάσει έτσι και του προ φύλασσε μια μεγάλη έκπληξη.

Παρουσίασε στο Σμιθ ένα δοχείο μέσα στο ποίο κρυβόταν ένα ποντίκι και του ζήτησε να το αγγίξει για να ξεπεράσει τον φόβο του. Ο ηθοποιός πετάχτηκε από την θέση του και δεν ήθελε με τίποτα να το πλησιάσει, πόσο μάλλον να το αγγίξει.

Εν τέλη δεν το ακούμπησε ποτέ και η Έλεν του αποκάλυψε πως ήταν ψεύτικο. Δεσμεύτηκε ωστόσο να ξανά προσπαθήσει στα.. 60α του γενέθλια!