Οι απολαυστικοί Pink Martini επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα live στην Τεχνόπολη

Με τα αγαπημένα, αλλά για πρώτη φορά και τα νέα τους τραγούδια.
Pink Martini
Pink Martini

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Pink Martini επιστρέφουν στις 26 Ιουνίου στην Αθήνα για μια συναυλία στην Τεχνόπολη. Καταφθάνουν με τραγούδια από διαφορετικά μέρη του κόσμου, εποχές και στιλ, όχι μόνο τα γνωστά, αλλά και τα νέα τραγούδια τους που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά.

Η πολυπληθής μπάντα από το Όρεγκον των ΗΠΑ, που αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή στην Ελλάδα, με το «Sympatique» (Je ne veux pas travailler), μας ξάφνιασε με την απόδοση της στα «Παιδιά του Πειραιά», μας ταξίδεψε στο κλασικό Χόλιγουντ με το «Amado mio» και στην Ιταλία με το «Una notte a Napoli», ξέρει καλά να αναμειγνύει ετερόκλητα υλικά με τον πιο ακομπλεξάριστο και καλόγουστο τρόπο.

Το συγκρότημα απαρτίζεται από μουσικούς που προέρχονται από διαφορετικές χώρες και μουσικές επιρροές, από κλασική μουσική μέχρι τζαζ και ροκ, δημιουργήθηκε το 1994 από τον πιανίστα, απόφοιτο του Χάρβαρντ, Τhomas Lauderdale με βάση το Πόρτλαντ του Όρεγκον. Το 1997 μπαίνει στο σχήμα η τραγουδίστρια China Forbes, η οποία είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τον Lauderdale, όντας συμφοιτητές στο Χάρβαρντ.

Στο live της Τεχνόπολης πέρα από τα τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε, θα παρουσιάσουν και τραγούδια από το νέο τους άλμπουμ Thomas Lauderdale Meets the Pilgrims, που αποτυπώνει την αγάπη του leader του συγκροτήματος για την surf μπάντα των The Pilgrims. Eνα άλμπουμ που ξεκίνησε να ηχογραφείται το 1996 αλλά έκτοτε έμεινε ημιτελές. Στους μήνες της καραντίνας ο Lauderdale ανέτρεξε στις αρχικές ηχογραφήσεις, έκανε προσθήκες και αλλαγές και πάνω από εικοσιπέντε χρόνια μετά μας το παραδίδει ολοκληρωμένο, κλείνοντας για άλλη μια φορά το μάτι στο κοινό με την πρωτότυπη προσέγγιση του στην μουσική surf.

Info

Pink Martini live στην Τεχνόπολη

Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21:00

Προπώληση: viva.gr

Εισιτήρια: Γενική είσοδος: 30 ευρώ
Α’ ζώνη: 60 ευρώ
B’ ζώνη: 50 ευρώ
Γ’ ζώνη: 40 ευρώ
VIP: 70 ευρώ

Η προπώληση ξεκίνησε.

Δημοφιλή