Οι τάσεις στις τσάντες για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022

Η ευκολία χρήσης είναι το κλειδί, με σκοπό να διαρκέσουν μια ζωή.
Τσάντα
Edward Berthelot via Getty Images
Τσάντα

Σχεδιασμένες με γνώμονα την άνεση, οι τσάντες για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022 εστιάζουν σε ελαφριές μορφές, λεπτές σιλουέτες και συμπαγείς φόρμες. Η ευκολία χρήσης είναι το κλειδί, με σκοπό να διαρκέσουν μια ζωή. Για αυτήν την εποχή, οι τσάντες αξιοποιώντας θέματα παιδικής νοσταλγίας, συνδυάζουν και συγχωνεύουν σχέδια, δημιουργώντας φρέσκες καινοτομίες.

Παρακάτω θα δούμε τις βασικές αρχές που θα ακολουθήσουν οι τσάντες για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2022.

The Global Slouch
Trendshop
The Global Slouch

The Global Slouch

Η τάση «Global Slouch» συνδυάζει πολλές τάσεις μαζί κάνοντας μια ισχυρή δήλωση σε ένα μείγμα πολυπολιτισμικών αναφορών, οικολογικών υλικών και τεχνικών χειροτεχνίας. Τα ανακυκλωμένα και DIY στοιχεία εφαρμόζονται σε χαλαρές σιλουέτες που είναι ελαφριές, μπορούν να συσκευαστούν και είναι κατάλληλες για ταξίδια, αποπνέοντας μια γοητεία που μεταφέρεται εύκολα.

Καθαρά συμπαγή σχήματα
Trendshop
Καθαρά συμπαγή σχήματα

Καθαρά συμπαγή σχήματα

Οι καθαρές γραμμές και η μινιμαλιστική αισθητική διατηρούν την εστίασή τους στην άνεση, καθώς η υψηλή μόδα και το στυλ πόλης μειώνονται σε πιο πρακτικές και συμπαγείς αναλογίες. Οι σιλουέτες στις τσάντες έχουν μια απαλή γεωμετρία με καμπύλες και στρογγυλεμένες άκρες, ενώ τα ελαστικά δέρματα και οι υφές σουέτ είναι σχεδιασμένες για να είναι απαλές στα χέρια ή να καλύπτουν τον καρπό.

Mini-Me για μεγάλους
Trendshop
Mini-Me για μεγάλους

Mini-Me για μεγάλους

Πηγαίνοντας την βιωσιμότητα ένα βήμα παραπέρα, οι μικρές σαν παιδικές τσάντες εμπνέονται από την τάση Mini-me. Τέλεια αντίγραφα των αντίστοιχων τσαντών της μεγαλύτερης συλλογής, αυτές οι μικροσκοπικές τσάντες προσφέρουν μια πνευματώδη, παιχνιδιάρικη προσέγγιση εμποτισμένη με παιδική νοσταλγία. Εκτυπώσεις με λουλούδια και καρτ ποστάλ σε ζωηρά χρώματα πάνω τους δημιουργούν μια statement εικόνα στου λουκ μας.

Πηγή: FashionUnited.