Πάνω από 200.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο του αγώνα Μίλαν-Αταλάντα

Παροξυσμός επικρατεί στους οπαδούς της.
via Associated Press

Παροξυσμός επικρατεί στους οπαδούς της Μίλαν για τα εισιτήρια του τελευταίου εντός έδρας αγώνα της περιόδου στη Serie A, εναντίον της Αταλάντα.

Δύο αγώνες μένουν για να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία και εφόσον η Μίλαν νικήσει και στους δύο δεν θα περιμένει τα αποτελέσματα της Ίντερ, αλλά θα κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, μετά από 11 χρόνια.

Έτσι για το τελευταίο εντός έδρας ματς της Μίλαν η διοίκηση της ομάδας έχει ήδη 200.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί.

Από τις 2 Απριλίου έχουν ήδη πουληθεί 15.000 εισιτήρια για το Μίλαν-Αταλάντα, αφού κάποιοι ήταν προνοητικοί και έβλεπαν ότι κάτι τέτοιο θα συμβεί, ενώ ταυτόχρονα έχουν πουληθεί περίπου 10.000 εισιτήρια σε οπαδούς της ομάδας που μένουν εκτός Ιταλίας.

Το Σαν Σίρο ή Τζουζέπε Μεάτσα όπως είναι η ονομασία του, που έχει χωρητικότητα 80.018 θεατών, αναμένεται να γνωρίσει μεγάλες στιγμές και το sold out, είναι δεδομένο, αφού οι οπαδοί της ομάδας θέλουν να είναι εκεί για να σπρώξουν τους παίκτες τους στη νίκη που θα φέρει τη Μίλαν ένα βήμα πριν τον τίτλο.

Popular in the Community