Παντρεύτηκαν ο Κρις Πρατ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ - Η φωτογραφία του ηθοποιού στο Instagram

Η μυστική τελετή σε ράντσο στην Καλιφόρνια, το νυφικό και η λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Κρις Πρατ και η Κάθριν Σβαρτσενέγκερ παντρεύτηκαν το Σάββατο σε μια μυστική τελετή στη Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο ράντσο Σαν Ισίδρο, παρουσία συγγενών και φίλων. Ο ηθοποιός ανήρτησε την Κυριακή στο Instagram μια φωτογραφία με τους δυο να κρατούν τα χέρια και να κοιτούν ο ένας τον άλλον. Η Κάθριν φοράει το νυφικό της, μια δημιουργία του οίκου Τζόρτζιο Αρμάνι και ο εκείνος το κοστούμι του γαμπρού, από τον ίδιο οίκο.

«Χθες ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μας! Γίναμε σύζυγοι μπροστά στο Θεό, τις οικογένειές μας κι εκείνους που αγαπάμε. Ηταν συγκινητικό και γεμάτο συναισθήματα. Αισθανόμαστε τόσο ευλογημένοι που ξεκινούμε αυτό το νέο κεφάλαιο στις ζωές μας. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στις οικογένειες και τους φίλους μας που μας συμπαραστάθηκαν και ευγνώμονες στον κύριο Αρμάνι, ο οποίος δημιούργησε ένα φανταστικό νυφικό για την Κάθριν και για μένα το τέλειο κοστούμι. Αυτό το πρωί δεν αισθανόμαστε τίποτα παραπάνω από ευλογημένοι», έγραψε ο Πρατ στη λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία.

Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον Ιανουάριο, μετά από μόλις επτά μήνες σχέση και το ανακοίνωσαν με μια φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Σβαρτσενέγκερ. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον 39χρονο ηθοποιό, αφού πριν ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Αννα Φάρις και έχουν κι έναν γιο. Η 29χρονη Κάθριν, είναι συγγραφέας, δημοσιογράφος και το μεγαλύτερο παιδί του πολιτικού Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Πηγή: CBS News