Πατέρας ξυλοκοπεί 12χρονους που έκαναν bullying στο γιο του - Επικρίνεται και εκθειάζεται

Το βίντεο που έγινε viral διχάζει την κοινωνία της Αυστραλίας.
Jay Reilly via Getty Images

Διχασμένη είναι η κοινή γνώμη στη Νέα Ουαλία της Αυστραλίας μετά την ευρεία κοινοποίηση ενός βίντεο στο οποίο ένας πατέρας εμφανίζεται να ξυλοκοπεί ανήλικους που νωρίτερα φαίνεται πως είχαν κάνει bullying στο γιο του.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και τις εικόνες του βίντεο μία παρέα παιδιών, παρενόχλησαν ένα αγόρι στο skate park στο Λίσμορ της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Στη συνέχεια, πιθανότατα αφού ο μικρός ενημέρωσε τους γονείς του για το τι είχε συμβεί, εμφανίζεται ο πατέρας του παιδιού.

Φαίνεται να πιάνει ένα 12χρονο από τον λαιμό, να του παίρνει το πατίνι ενώ άλλο το έσπρωξε στην πίστα, έχασε την ισορροπία του και έπεσε ενώ στη συνέχεια φαίνεται, σε έξαλλη κατάσταση, να πετάει από εδώ και από εκεί τα πατίνια των παιδιών που βρίσκονταν στο σημείο.

Το video έγινε πολύ γρήγορα viral συγκεντρώνοντας τόσο επικριτικά όσο και υποστηρηκτικά σχόλια. Πολλοί υποστήριξαν πως η αντίδρασή του ήταν δικαιολογημένη και άλλοι, δικαιολογημένα παρατήρησαν πως αυτή η συμπεριφορά αναπαράγει τη βία και αποτελεί κακό παράδειγμα για τα παιδιά.

Η αστυνομία αναζητά το δράστη της επίθεσης.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα