ΚΟΙΝΩΝΙΑ
22/12/2017 17:05 EET | Updated 22/12/2017 19:02 EET

Πατέρας στην Ξάνθη δολοφόνησε την 18χρονη κόρη του και αυτοκτόνησε

eurokinissi
Φωτογραφεία αρχείου 

Ακόμη μια οικογενειακή τραγωδία με πατέρα που σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το έγκλημα σημειώθηκε ξημερώματα Παρασκευής, στα Παμακοχώρια και συγκεκριμένα στη Σμίνθη. Σύμφωνα με το Xantinews.gr ένας 45χρονος πατέρας, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα δολοφόνησε με μαχαίρι την 18ετών κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού. 

Ο παιδοκτόνος και αυτόχειρας είχε συνολικά πέντε παιδιά και ήταν χήρος καθώς με τη σύζυγό του να έχει αποβιώσει πριν από περίπου 6 χρόνια ενώ πηγές αναφέρουν πως ο άνδρας άφησε και ένα σημείωμα στο οποίο φέρεται να δικαιολογεί την πράξη του, αναφέροντας πως δεν ενέκρινε τη σχέση της κόρης του με έναν νεαρό. Πρόσθετες πληροφορίες ανέφεραν πως ο άνδρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Δράμας, από την οποία είχε πάρει άδεια για τις γιορτές. 

Σύμφωνα δήλωση στο Xanthi2.gr του ιατροδικαστή, Νίκου Κιφνίδη o οποίος εξέτασε και τις δύο σωρούς η 18χρονη φέρει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα οι οποίες εκτιμάται πως προκλήθηκαν από μαχαίρι ενώ τονίζει πως ήταν ένας βίαιος θάνατος και αργός θάνατος. Περισσότερα στοιχεία για τις συνθήκες διάπραξης του εγκλήματος θα γνωστοποιηθούν μετά την νεκροτομή που θα διενεργηθεί το Σάββατο. 

Στο μεταξύ οι τέσσερις αδελφές του θύματος και παιδιά του θύτη βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και τους παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη ενώ η μητέρα των κοριτσιών έχει πεθάνει εδώ και 6 χρόνια. Η 18χρονη ήταν το μικρότερο παιδί της οικογένειας και η μόνη ανύπαντρη κόρη του δολοφόνου-αυτόχειρα. 

Πηγή: Xanthinews.gr, Xanthi2.gr

Sponsored Post