Πόρισμα ιατροδικαστών για Τζωρτζίνα: Σε δηλητηρίαση από κεταμίνη οφείλεται ο θάνατος

Αναφέρονται ευρήματα όπως βλάβη στο ήπαρ, πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης.
Ανοιγμα του τάφου στην Πάτρα στο πλαίσιο ερευνών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ανοιγμα του τάφου στην Πάτρα στο πλαίσιο ερευνών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Eurokinissi

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει τη χώρα καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι βγήκε το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Παραδόθηκε το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπουζιάνη για την 9χρονη, στο οποίο αναφέρεται ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε θανατηφόρο δηλητηρίαση από φαρμακευτική ουσία (κεταμίνη).

Αναφέρονται ευρήματα όπως η βλάβη στο ήπαρ, η μικρή πνευμονορραγία αλλά και συμφόρηση οργάνων που αντιστοιχούν σε χορήγηση κεταμίνης. Σημειώνεται πως μετά το τελικό συμπέρασμα υπάρχει επισήμανση και τίθεται το ζήτημα εκταφής της 9χρονης για λήψη τριχών, προκειμένου να ελεγχθεί εάν της είχε δοθεί η κεταμίνη ή άλλη ουσία σε προγενέστερο χρόνο και επιπλέον να υπάρξει ένα πλήρες χρονοδιάγραμμα του τι έχει συμβεί, ενώ αναμένονται και οι τελικές αναφορές για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών (Μαλένα και Ίριδα).

Δεν είναι ακόμη γνωστή η μέρα της εκταφής, ωστόσο οι ιατροδικαστές ζητούν να γίνει το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου να μη χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος.

Πηγή: dikastiko.gr

Popular in the Community