Πελέ: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Από τον θρυλικό Βραζιλιάνο είχε αφαιρεθεί όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο για θεραπεία σε τακτική βάση.
Christian Hartmann via Reuters

Ο θρύλος του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου Πελέ είναι σε σταθερή κατάσταση αφού εισήχθη στο νοσοκομείο την Τρίτη για να γίνει επανεκτίμηση στη θεραπεία που υποβάλλεται για τον καρκίνο, ανέφερε νοσοκομείο του Σάο Πάολο σε ανακοίνωσή του την Τετάρτη.

«Μετά από ιατρική αξιολόγηση, ο ασθενής μεταφέρθηκε σε κοινό δωμάτιο, χωρίς να χρειάζεται εισαγωγή σε μονάδα ημιεντατικής θεραπείας», ανακοίνωσε το νοσοκομείο ”Άλμπερτ Αϊνστάιν”.

Η κόρη του Πελέ, Κέλι Νασιμέντο, είχε δηλώσει στο Instagram ότι δεν υπήρχε «καμία δυσάρεστη έκπληξη ή έκτακτη ανάγκη» σχετικά με την κατάσταση του Πελέ.

«Πολύς συναγερμός στα μέσα ενημέρωσης σήμερα σχετικά με την υγεία του μπαμπά μου», έγραψε η Νασιμέντο. ”Δεν υπάρχει καμία έκτακτη ή νέα τρομερή πρόβλεψη. Θα είμαι εκεί για την Πρωτοχρονιά και υπόσχομαι να δημοσιεύσω μερικές φωτογραφίες.”

Οι δηλώσεις της κόρης του Πελέ στο Instagram ακολούθησαν μια αναφορά του ESPN Brasil ότι το ”Μαύρο Διαμάντι” είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Albert Einstein με «γενικό πρήξιμο» και υποβαλλόταν σε πολλές εξετάσεις για μια πιο εις βάθος αξιολόγηση των προβλημάτων υγείας του.

Από τον 82χρονο είχε αφαιρεθεί όγκος από το παχύ έντερο τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο για θεραπεία σε τακτική βάση.

Το ESPN Brasil ανέφερε ότι ο Πελέ είχε καρδιακά προβλήματα και το ιατρικό του προσωπικό ανησυχούσε ότι η χημειοθεραπεία του δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Ο μάνατζερ του Πελέ δεν απάντησε αμέσως στα αιτήματα για σχόλια.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα