Περιστέρι: Ξυλοκόπησε την γυναίκα του γιατί τον έδιωξε από το σπίτι επειδή βγήκε θετικός στο self test

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει τώρα την απόφαση των αρχών.
kolderal via Getty Images

Μεγάλεςε διαστάσεις λαμβάνει το φαινόμενο της ενδοοικογενειακής βίας ενώ πια θέμα διαμάχης μεταξύ των ζευγαριών γίνεται και το δίπολο “εμβολιαστής-αντιεμβολιαστής”

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου, όταν μια γυναίκα μήνυσε τον σύζυγό της για σωματικές βλάβες, ύβρεις και απειλές την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο 46χρονος άντρας φέρεται να χτύπησε την σύζυγό του, όταν εκείνη του ζήτησε να φύγει από το σπίτι, επειδή το self test που έκανε ο ίδιος βγήκε θετικό.

Η γυναίκα σε κατάσταση σοκ έφυγε από το σπίτι και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου τον κατήγγειλε και του έκανε μήνυση.

“Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι και άρχισε να με χτυπά”

Σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς:

“Φοβήθηκα μην κολλήσουμε εγώ και το παιδί. Του ζήτησα να φύγει από το σπίτι. Άρχισε να με χτυπά στο στομάχι και στο πρόσωπο. Φώναζα βοήθεια προκειμένου να γλιτώσω”.

Ο 46χρονος παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα αφού παρήλθε το αυτόφωρο και αναμένει τώρα την απόφαση των αρχών για το αν θα οριστεί τακτική δικάσιμος ή προκαταρκτική εξέταση.

Ο 46χρονος ήταν φανατικός αντιεμβολιαστής και βρισκόταν σε συνεχείς καβγάδες με την σύζυγό του εξαιτίας του μη εμβολιασμού του, τον οποίον τελικά πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες.

Το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, με τον 46χρονο να έχει εγκαταλείψει την συζυγική στέγη.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή