Πολ Γουόκερ: Η συγκινητική φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του στο Instagram

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τον θάνατο του ηθοποιού.
Paul Walker and Vin Diesel.
Jon Furniss/Invision/AP
Paul Walker and Vin Diesel.

Έχουν περάσει 6 χρόνια από τότε που ο κόσμος συγκλονίστηκε από τα νέα του θανάτου του Πολ Γουόκερ, του πρωταγωνιστή των ταινιών «Fast & Furious», αφήνοντας πίσω την 14χρονη τότε κόρη του.

Σήμερα, η Μίντοου Γουόκερ, 20 ετών πια, περνάει χρόνο με όσους ήξεραν τον πατέρα της καλύτερα. Και αυτοί δεν είναι άλλοι, από την οικογένεια του καλύτερού του φίλου και συμπρωταγωνιστή της σειρά, Βιν Ντίζελ.

Η Μίντοου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στην οποία απεικονίζεται η ίδια αλλά και η 11χρονη κόρη του Βιν Ντίζελ, Άννια Σινκλέρ. Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Με τον άγγελό μου», δείχνοντας πόσο καλές σχέσεις έχει με την οικογένεια.

View this post on Instagram

with my angel

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Ο Βιν Ντίζελ και ο Πολ Γουόκερ ήταν πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα μετά τον θάνατό του, για να τον τιμήσει, ο Ντίζελ ονόμασε την 4χρονη κόρη του Πολίν.

«Δεν υπάρχει κανένα άλλο άτομο που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή που κόβω τον ομφάλιο λώρο εκτός από τον Πολ», είχε πει σε συνέντευξή του μετά την γέννησή της.

«Τον ένιωθα δίπλα μου εκείνη την στιγμή και δίνοντας στην κόρη μου το όνομά του είναι ένας τρόπος να τον θυμάμαι για πάντα και να αποτελεί ένα μέρος του κόσμου μου».

Ο ταλαντούχος ηθοποιός πέθανε το 2013, σε ηλικία 40 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα.Το 2017, η Μίντοου έκανε μήνυση στην Πόρσε, τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Ρότζερ Ρόντας εκείνη την ημέρα, μέσα στο οποίο βρισκόταν και ο Πολ Γουόκερ.

Παρόλο που οι διευθετήσεις του διακανονισμού παρέμειναν εμπιστευτικές, ένα χρόνο πριν της δόθηκαν 10,1 εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία του Ρόντα.

Η Μίντοου έχει ιδρύσει και οργάνωση που στοχεύει στην προστασία των ωκεανών και της άγριας ζωής, παρέχοντας επιχορηγήσεις και υποτροφίες σε φοιτητές και ερευνητές της θαλάσσιας επιστήμης.

Η δημιουργία της οργάνωσης έγινε την ημέρα που θα γιόρταζαν τα 42α γενέθλια του Πολ Γουόκερ.

Πηγή: ENEWS!