ΔΙΕΘΝΕΣ
23/03/2020 12:23 EET

Πως η «παράνοια της καραντίνας» μετατρέπει την Ρίτα Γουίλσον σε ράπερ

«Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις».

HuffPost AU 3rd Party

Η Ρίτα Γουίλσον εξακολουθεί να βρίσκεται σε απομόνωση με τον σύζυγο της Τομ Χανκς, λόγω του κορονοϊού, στην Αυστρλία.

Οι μέρες που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι, έφεραν στην επιφάνεια άλλο ένα ταλέντο της γνωστής ηθποιού. 

Ετσι ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, ένα τετράλεπτο βίντεο στο οποίο τραγουδάει το χιπ-χοπ τραγούδι του συγκροτήματος, Nature by Nature «Hip Hop Hooray», που κυκλοφόρησε το 1990.

Η ανάρτηση του βίντεο που έχει για λεζάντα την φράση «Quarantine Stir Crazy» (Καραντίνα Σκέτη Παράνοια), δείχνει την Γουίλσον να διαβάζει στον καναπέ το βιβλίο επιστημονικής φαντασίας, του Ορσον Σκοτ Καρντ, «Η Εκδίκηση του ’Εντερ», όταν ξαφνικά, παρασύρεται από τον ρυθμό του «Hip Hop Hooray», γίνεται ένα με τους Nature by Nature και αρχίζει να τραγουδάει.

Μάλιστα υπάρχει και η υποσημείωση, «See it to believe it» (Πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις).

View this post on Instagram

See it to believe it

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

Τόσο η Ρίτα Γουίλσον όσο και ο Τομ Χανκς, ύστερα από παραμονή πέντε ημερών στο νοσοκομείο, πήραν εξητήριο και βρίσκονται σε κατ′ οίκον περιορισμό. 

Οπως έκανε γνωστό ο Χανκς, δεν έχουν κάποια από τα συμπτώματα του κορονοϊού, αυτή την στιγμή κα πως οι κρυάδες, ο πυρετός και γενικά οι πόνοι σε όλο το σώμα έχουν υποχωρήσει έως εξαφανιστεί τελείως.

Η Ρίτα Γουίλσον είχε αναρτήσει και ένα ακόμα βίντεο, κατά πάσα βεβαιότητα πρίν βρεθεί θετική στον κορονοϊό, στο οποίο τραγουδάει το «Broken Man»,ανάποδα.

Πολίτες που ανησυχούν ότι πάσχουν από λοίμωξη του αναπνευστικού (πυρετό ή/και βήχα ή/και δύσπνοια) και ήρθαν σε επαφή με πιθανό ή επιβεβαιωμένο κρούσμα ή έχουν ιστορικό ταξιδιού σε πληττόμενες χώρες θα πρέπει να επικοινωνούν με τον ΕΟΔΥ στο τηλ. 1135.

Προσοχή: Δεν θα πρέπει να επισκέπτονται ιδιωτικά ιατρεία, εφημερεύοντα νοσοκομεία, εξωτερικά ιατρεία κ.λπ. Ο ΕΟΔΥ θα μεριμνήσει για την διακομιδή τους σε νοσοκομεία αναφοράς του κορονοϊού.  Χρήσιμες πληροφορίες εδώ.

Πηγή: HuffPost US