Ψάθινα αξεσουάρ για ένα ανέμελο καλοκαίρι όπως μας αξίζει

Καλοκαίρι λοιπόν! Και τι θα ήταν χωρίς μαγιό, ανάλαφρα λευκά φορέματα και φυσικά ψάθινα αξεσουάρ.
.
Evanto/womens life.gr
.

Πρεμιέρα του καλοκαιριού λοιπόν, όχι τόσο ημερολογιακά αλλά ψυχολογικά. Εκκίνηση για το καλοκαίρι που το βλέμμα είναι στραμμένο πλέον μόνο στις ανέμελες διακοπές και η σκέψη ταξιδεύει σε γαλάζιες παραλίες, βουνά ή όπου αλλού ονειρεύεσαι να περάσεις φέτος τις διακοπές σου.

Καλοκαίρι λοιπόν! Και τι θα ήταν χωρίς μαγιό, ανάλαφρα λευκά φορέματα και φυσικά ψάθινα αξεσουάρ. Στις δικές μου παιδικές αναμνήσεις η ψάθα κυριαρχούσε. Από την παραλία, στα ψάθινα καπέλα και παπούτσια και φυσικά στις ψάθινες τσάντες οι οποίες με τα χρόνια έχουν πάρει μια πιο φινετσάτη όψη.

.
Evanto/womens life.gr
.

Είναι πλέον τόσο πραγματικά όμορφα που οι μεγάλοι οίκοι μόδας λανσάρουν τα τελευταία χρόνια τις δικές τους προτάσεις για τσάντες, καπέλα, παπούτσια ακόμη και ψάθινα κοσμήματα.

Μικρές και μεγαλύτερες τσάντες για τη βόλτα ή την παραλία η ψάθα αποτελεί πλέον το must του καλοκαιριού με την υπογραφή Dior, Prada, Miu Miu και πολλών ακόμη, κάνοντας πιο προσιτή την αγορά της από μια ακριβή δερμάτινη τσάντα του ίδιου οίκου. Οπότε μην διστάσεις να την κρατήσεις στις εξόδους σου κι αυτό το καλοκαίρι και πραγματικά να την ευχαριστηθείς.

.
Evanto/womens life.gr
.

Τα ψάθινα καπέλα, ήταν πάντα μια από τις μεγάλες μου αγάπες. Αν και κάθε καλοκαίρι «ξεροσταλιάζω» μπροστά στους πάγκους και τα μικρομάγαζα με τα καπέλα στα νησιά, καταλήγω κάθε φορά στο κλασσικό, αυτό που μου θυμίζει τον παππού μου να το φοράει στην πλατεία του χωριού, με το γύσο και την μαύρη ή μπλε κορδέλα.

.
Evanto/womens life.gr
.

Μην μείνεις όμως μόνο σε αυτά. Αναζήτησε τα ψάθινα παπούτσια και αξεσουάρ και συνδύασέ τα με ανάλαφρα φορέματα, λινές ολόσωμες φόρμες, σορτσάκια και ότι άλλο σου αρέσει και δώσε σε αυτό το καλοκαίρι την ξεγνοιασιά που του αξίζει, μετά από 2 δύσκολους χειμώνες και κλειστά καλοκαίρια.

Την ξεγνοιασιά που σου αξίζει!


Πρώτη δημοσίευση Womenslife.gr

Πήγαινε στην αρχική σελίδα