Ραφήνα: 38χρονος άρπαξε ανήλικη με το αυτοκίνητό του μέρα-μεσημέρι

Ο δράστης σταμάτησε δίπλα της και τη ρώτησε εάν θέλει να τη μεταφέρε. Όταν εκείνη απάντησε αρνητικά, ο 38χρονος την έβαλε με τη βία στη θέση του συνοδηγού και ανέπτυξε ταχύτητα
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Mixmike via Getty Images

Στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη της έζησε το μεσημέρι της Πέμπτης ένα 15χρονο κορίτσι, όταν ένας 38χρονος την έβαλε με τη βία στο αυτοκίνητό του, την ώρα που περπατούσε κοντά στο σπίτι της, στη Ραφήνα.

Όπως κατήγγειλε η μαθήτρια, ο δράστης σταμάτησε δίπλα της με το όχημά του και τη ρώτησε εάν θέλει να τη μεταφέρει σε κάποιο σημείο. Όταν εκείνη απάντησε αρνητικά, ο 38χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο, με τη βία την έβαλε στη θέση του συνοδηγού και ανέπτυξε ταχύτητα προς το κέντρο της Ραφήνας. Σε κάποιο σημείο, όπου ο δράστης σταμάτησε σε μία διασταύρωση, το παιδί κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να φύγει. Με τη μητέρα της έκαναν καταγγελία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, με τη μικρή να δηλώνει ότι όση ώρα ήταν στο αυτοκίνητο ο άγνωστος άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και της επέδειξε τα γεννητικά του όργανα.

Οι αστυνομικοί μέσα από κάμερες ασφαλείας βρήκαν το όχημα, εντόπισαν τον οδηγό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το θύμα αναγνώρισε οδηγό και αυτοκίνητο και έτσι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Δημοφιλή