Ρόμπι Γουίλιαμς: Όταν οι προβολείς είναι πάνω σου, δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν

Η πορεία από τα πρώτα βήματα με τους «Take That» στα 16 του χρόνια, μέχρι τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του, αλλά και οι μεγάλες εξομολογήσεις, στο ντοκιμαντέρ «Robbie Williams».
 (Photo by Gus Stewart/Redferns)
(Photo by Gus Stewart/Redferns)
Gus Stewart via Getty Images

«Έχει τύχει να ευχηθείς ποτέ μια κανονική ζωή; Αυτό είναι μία κανονική ζωή», λέει χαμογελώντας ο Ρόμπι Γουίλιαμς σε ραδιοφωνική συνέντευξη, ενώ έξω από το κτίριο όπου βρίσκεται έχει συγκεντρωθεί πλήθος με θαυμαστές του.

Το ντοκιμαντέρ σε τέσσερα μέρη, που έχει τίτλο απλά το όνομα του, «Robbie Williams», αφηγείται την πορεία του Βρετανού σούπερ σταρ από τα πρώτα του βήματα με τους «Take That» στα 16 του χρόνια, μέχρι τις κορυφαίες στιγμές της σόλο καριέρας του όπως η κατάκτηση των Brit Awards.

Όπως επίσης, τις μάχες με τους δαίμονες του, τις κρίσεις πανικού όταν βρισκόταν μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και τις τρυφερές στιγμές με την οικογένειά του, τον γάμο του με την Άιντα Φιλντ το 2010 και τα τέσσερα παιδιά που απέκτησαν.

Με τη σύζυγο του Άιντα Φιλντ. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
Με τη σύζυγο του Άιντα Φιλντ. (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)
via Associated Press

«Ένιωθα ότι έδινα τόσα πολλά από μένα, σε σημείο που δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου», εξομολογείται σε κάποιο σημείο του τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα και σε άλλο, «όταν τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα επάνω σου, δεν μπορείς να εμπιστευθείς κανέναν». Και ακόμη, «αυτό που θα με κατέστρεφε με έκανε επίσης επιτυχημένο […] Άγγιξα τη φωτιά. Έσπρωξα όταν μου έλεγαν να τραβήξω για να δω αν μπορώ να ζήσω».

Όμως, στο τέλος του τρέιλερ, τον βλέπουμε να παρακολουθεί με έκπληξη την κόρη του που τραγουδά ένα από τα πιο εμβληματικά τραγούδια του, το Angels, τραγουδώντας στη συνέχεια μαζί της.

Το ντοκιμαντέρ, που έρχεται στο Netflix στις 8 Νοεμβρίου, περιλαμβάνει εκτός των άλλων, ανέκδοτο αρχειακό υλικό 30 χρόνων από το προσωπικό αρχείο του.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Emmy και BAFTA Τζόι Πέρλμαν και η παραγωγή είναι της Ridley Scott Associates.

Με πληροφορίες από Metro.uk

Δημοφιλή