Ρωσία: Πολύτεκνες οικογένειες έλαβαν σνακ και πατατάκια Cheetos ως επισιτιστική βοήθεια

Τα σχόλια από το ευρύ κοινό δεν ήταν πολύ θετικά.

Δεκάδες μη προνομιούχες οικογένειες και οικογένειες παιδιών με αναπηρία στη ρωσική περιοχή της Τούλα έλαβαν πρόσφατα σακουλάκια με σνακ και πατατάκια Cheetos ως επισιτιστική βοήθεια.

Στις αρχές Μαΐου, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το Rus food fund πραγματοποίησε πρόσφατα μια επιχείρηση, μοιράζοντας 1.100 σακουλάκια με σνακ και πατατάκια Cheetos σε δεκάδες φτωχές και ευπαθείς οικογένειες σε δέκα δήμους της περιφέρειας Τούλα της Ρωσίας.

Περίπου 700 μηνύματα δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη φιλανθρωπική εκδήλωση, αλλά οι φωτογραφίες των παραληπτών με τα σακουλάκια Cheetos έλεγαν μια πολύ διαφορετική ιστορία…

.
.
VKontakte

Aυτά τα 700 μηνύματα περιγράφηκαν ως «ύποπτα» από τα περισσότερα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία, καθώς όλα έλεγαν σχεδόν το ίδιο: «Η οικογένειά μας λέει ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Rus Charitable Food Fund για τα νόστιμα σνακ. Ευχαριστώ πολύ όλους τους εθελοντές και τους εθελοντές οδηγούς για το έργο σας και τη φροντίδα για τις οικογένειές μας.»

Τα σχόλια από το ευρύ κοινό δεν ήταν επίσης πολύ θετικά…

«Είναι ντροπιαστικό να αναφέρεις μια τέτοια κίνηση ως βοήθεια!!! Αυτό είναι απλώς ντροπή και κοροϊδία!!!», σχολίασε η Ίννα Μπαρινοβα στο tulapressa.ru.

«Αχαχαχαχα!!! Διάβασα αυτή την είδηση στο Διαδίκτυο, νόμιζα ότι ήταν ένα πρωταπριλιάτικο αστείο Θεέ μου, αποδείχτηκε αλήθεια… Δεν μπορώ να ηρεμήσω τώρα….», έγραψε ένα άλλο άτομο.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα